Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor, a fost protagonistul unui episod halucinant. Bărbatul a fost bătut crunt, după ce a fost prins la furat de porumb, într-un sat de lângă Bacău.

Un vecin de scară al lui Emil a povestit pentru WOWbiz.ro cum s-a întâmplat totul. ”Emil a tot venit câteva zile în piaţă cu stiuleti de porumb, pe care îi vindea cu un leu bucata.

La început, când l-am întrebat de unde îi are, mi-a zis că i-a luat din altă piaţă, tot cu un leu bucata! Păi de atunci mi s-a părut ciudat, cum să vinzi cu un leu ceva pe care ai dat tu tot un leu, care mai e câştigul tău!? Până într-o zi, când n-a mai venit şi m-am dus peste el acasă, să văd ce-a păţit. N-a vrut sa-mi spună la început, nu-i ardea de vorbă, era lovit la faţă, dar tot am aflat că l-a bătut rău un om care l-a prins că-i fură din lanul de porumb, undeva pe la Sărata (n.r. un sat în apropierea Bacăului). Ăla era şi o namilă de om şi i-a dat bătaie grea, că nu era prima dată când îl prindea pe Emil la el în porumb!”, a declarat vecinul lui Emil Gabor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Emil Gabor locuieşte singur în Bacău. Fosta sa soţie, Veronica Bulai a murit, iar Monica şi Ramona trăiesc de ani buni în străinătate. Lângă el se mai află doar fiica sa cea mare, care a rămas în ţară alături de familia sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si