Cu siguranță nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț, Andra Voloș i-a surprins pe toți cu declarațiile sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei are planuri serioase cu viața sa. Aceasta își dorește să se mute definitiv din România. Aparent este foarte hotărâtă de această decizie.

Citeste si: Naomi Campbell, prima dată mamă la 51 de ani. Apariție de senzație cu fetița ei pe coperta revistei Vogue- VIDEO

Andra Volos și-a început anul 2022 cu o dorință cu care și-a uimit toți fanii de pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei își ține zilnic fanii la curent cu tot ceea e se întâmplă în viața ei. De această dată i-a anunțat că urmează să vină o mare schimbare în viața ei.

Andra va pleca definitiv din țară

Andra Volos este în plin proces de mutare. Făcutul bagajelor este o activitate care îi dă mari bătăi de cap, pentru că are foarte multe lucruri de împachetat. Andra  a spus că are foarte multe haine pe care trebuie să le aranjeze în bagaje și nu știe cum să facă față pentru a scăpa mai repede de această etapă.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'', nu se lasă influențat de părerile oamenilor: ,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

Internauții au fost foarte curioși să afle unde se va muta aceasta, însă, momentan, nu a oferit niciun detaliu despre locul în care urmează să se mute. Fanii fostei concurente de la „Puterea Dragostei” sunt de părere că urmează să plece în Italia, acolo unde are mai mulți prieteni apropiați. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mă apuc de bagaje. Urmează să mă mut din România, încă nu m-am răzgândit și sper să nu mi schimb ideea. Am mult bagaje de făcut, foarte, foarte multe. Am foarte multe haine, nu știu cum fac față.(...)", a declarat Andra în mediul online.

Aceasta a fost infectată cu coronavirus

După operația de liposucție de care este foarte mândră, Andra Volos  a luat virusul Covid. A stat în izolare, însă le-a oferit fanilor săi în permanență informații actualizate cu privire la starea sa de sănătate, dat fiind faptul că a primit foarte multe mesaje în acea perioadă.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

„Știți ce mă face să fiu mai tare? Faptul că pe mine nu m-a doborât o anestezie de 6 ore și o operație super grea.

Îmi aduc aminte că exact la 2-3 ore după anestezie m-am trezit din pat și m-am pus să dansez.  De ce m-a doborât situația de față?

Sunt bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, pentru că vă îngrijorați și îmi sunteți alături. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În concluzie, o să-mi revin în totalitate cât mai repede pentru că am observat că sunt foarte bine și cu operația. 

E important psihic și sufletește să fii bine, că după aia le ai pe toate”, a declarat Andra Volos  pe pagina de Instagram.

Citeste si: Jador s-a întors pe băncile școlii. Cum și-a surprins fanii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si