Close sidebar
Close sidebar

Vesti proaste pentru Cristian Popescu "Piedone"! Va fi trimis in judecata pentru autorizarea clubului Colectiv!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul primar al Sectorului 4 si actualul candidat pentru functia de edil al aceleiasi primarii, Cristian Popescu "Piedone", urmeaza sa fie trimis in judecata pentru ca a autorizat functionarea clubului "mortii".

El este acuzat de savarsirea a doua infractiunii: abuz in serviciu si vatamare corporala. In acelasi dosar, judecatorii DNA au mai trimis in judecata si alti inclupati: Aurelia Iofciu, sef al Serviciului Autorizari Comerciale din Sectorul 4, Luminita Larisa Ganea, consilier superior in cadrul Serviciului Autorizari Comerciale Sector 4 si Sandra Ramona Motoc, referent superior in cadrul Serviciului Autorizari Comericale din Sectorul 4.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie, infractiunea de abuz in serviciu (sub forma autoratului, respectiv a complicitatii) retinuta in sarcina inculpatilor consta in eliberarea acordurilor si autorizatiilor de functionare pentru doua societati comerciale intr-o modalitate care a incalcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea ca nu au fost respectate dispozitiile privind controlul dupa emiterea autorizatiilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI