Close sidebar
Close sidebar

Vicepremierul Rusiei, Dmitrii Rogozin, acuzatii grave la adresa Romaniei

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Rogozin, a incercat sa explice de ce Romania a decis sa inchida spatiul sau aerian pentru aeronava civila in care se afla si oficialul rus, fapt care, in opinia sa, va duce la tensionarea situatiei in regiune. Totodata, facand o incursiune in istorie, Rogozin si-a amintit ca, de fapt, Romania s-a aflat printre cei care au fost invinsi in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si ca merita sa fie pedepsita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Romania exista foarte multa lume care traieste cu acele amintiri despre Romania Mare, care impreuna cu Hitler au trecut frontiera de Est. La sfarsitul razboiului ei au devenit parte a coalitiei de invingatori, dar nu a coalitiei celor pe care trebuia de pedepsit cu reparatii, contributii, modificarea frontierilor.(...) Eu am discutat cu batranele care au trait acele timpuri ocupatia (face referire la marturiile unor batrane din orasul Voronej, Ucraina).

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Valoarea tichetelor de masă crește de la 1 octombrie 2024. Câți bani vor primi angajații în plus- antena3.ro

Ele spuneau ca inclusiv nemtii incercau sa-i linisteasca pe romani, pentru ca daca romanii intrau intr-un sat, ei nu puteau pleca pana nu omorau sau abuzau pe cineva. Este o amintire neagra ramasa in urma fascistilor romani”, a declarat Dmitrii Rogozin intr-un interviu pentru NTV-Moldova.

Rogozin afirma ca in Romania exista si politicieni cu care Rusia s-ar aseza la masa de tratative, insa actualmente deciziile de iau de catre acel „public negru”. 

Oficialul rus a mai declarat ca Romania a comis o gresela atunci cand a decis sa nu-i permita sa survoleze spatiul sau aerian.

Sursa: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI