Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, condamnat pentru calomnie

Fostul premier Victor Ponta a fost condamnat astazi pentru calomnie. Fostul premier trebuie sa-i plateasca 20.000 de lei daune lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 2 si poate fi atacata la instanta superioara, anunta stiripesurse.ro.  Sotul Alinei Gorghiu il acuza pe Victor Ponta de calomnie, pentru ca a declarat ca Isar ar fi cerut avantaje personale unui investitor strain, pe vremea cand era ministru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Nu eu l-am denigrat, asa am primit informatii de le institutiile specializate ale statului,  si eu si un consilier prezidential al lui Basescu, si am luat o decizie politica dupa consultarea cu Crin Antonescu. Dar stiu ca el e procesoman, si cere de la multi oameni multi bani", afirma Ponta în toamna anului trecut, dupa ce a fost dat in judecata. 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI