"Hai că după 5 zile a ajuns şi Iohannis la serviciu şi a răspuns la declaraţiile lui Putin!

Să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne atace Rusia în weekend sau în iulie-august când e Comandantul nostru suprem în Florida!
", a scris Ponta, pe Facebook.

Weekendul acesta, preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, pe fondul găzduirii elementelor sistemului antirachetă american, considerat o ameninţare la adresa Moscovei.


"Recentele declaratii din partea Federatiei Ruse legate de sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice sunt incorecte pe fond, pentru ca sistemul nu are absolut nicio legatura cu Rusia. Ele nu pot sa ne intimideze. Dimpotriva, aceste amenintari fara baza reala reconfirma faptul ca abordarea noastra, de intarire a securitatii NATO ca reactie legitima la atitudinea Rusiei in regiunea Marii Negre, este cea corecta"
, a declarat Iohannis, marti, la deschiderea Programului "Securitate in Regiunea Marii Negre. Provocari comune, viitor sustenabil".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si