Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | A inceput postul musulman

Musulmanii au intrat in post. Asa ca, timp de o luna cat tine Ramazanul, credinciosii trebuie sa aiba un alt comportament specific Islamului. Astfel, ei se vor abtine de la mancare si bautura in timpul zilei cand doar se roaga iar seara participa la masa de iftar.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In luna Ramazanului, musulmanii tin un adevarat post negru, pana la asfintitul Soarelui si merg la rugaciune

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La Moscheea Carol din Constanta, crediciosii au ascultat cuvintele sacre, ce amintesc despre profetul Muhammed caruia, Arhanghelul Gabriel i-a revelat Coranul. Aici, traditia si crezul sunt purtate din tata in fiu.

Iar dupa o zi plina de rugaciuni, credinciosii musulmani merg seara la masa de iftar.

Pentru ca este o luna a iertarii si a milei, patroana unui restaurant din Constanta le-a oferit, ieri, in prima zi de Ramazan, o masa imbelsugata celor mai sarmani membri ai comunitatii musulmane, iar oamenii s-au bucurat.

Dincolo de postul trupesc, musulmanii trebuie sa se abtina si de la ganduri rele si sa-i ajute pe apropiati si pe toti cei aflati la nevoie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI