„Este forfotă în inima Munților Făgăraș. La Bâlea Lac se lucrează de zor zilele acestea la ridicarea hotelului de gheață. Inedita construcție a fost inclusă în acest sezon în topul destinațiilor recomandate de jurnaliștii britanici pentru petrecerea vacanței de iarnă”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Începe ridicarea Hotelului de Gheață la Bâlea Lac

La Bâlea Lac stratul de zăpadă depășește jumătate de metru grosime și este foarte frig, dar sunt condițiile ideale pentru a se construi cu gheață și zăpadă. Așa că inedita construcție a Hotelului de Gheață care

a pus România pe harta destinațiilor turistice internaționale a început să prindă contur.

„Se decupează blocuri de gheață din Lacul Bâlea, primele igluuri ale noului hotel sunt realizate, sunt finalizate”, a explicat Arnold Klingeis, managerul Hotelului de Gheață.

Citește și: 3 destinații din Turcia ideale pentru Revelion, pe care nu le poti refuza

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Primii turiști, mulți din străinătate, sunt așteptați să sosească la sfârșitul săptămânii, când vor putea să se bucure de atmosfera glacială și de povestea locului.

Inedita construcție va avea anul acesta 20 de camere, un bar și un restaurant. Este pentru al 17-lea an când se realizează așa ceva la Bâlea Lac, iar de data aceasta va avea ca temă Arta și Gheața. Pentru ca totul să fie gata la timp, se lucrează chiar și după lăsarea întunericului.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac se bucură de recunoaștere internațională. Construcția a fost inclusă de curând de britanicii de la The Standard într-un top mondial al celor mai atractive destinații pentru petrecerea vacanței de iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si