Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la fața locului, fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

UPDATE: În urma acțiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

Accident mortal pe autostradă. O mașină, prinsă între două TIR-uri

Adina Iliescu, reporter Kanal D, se află la fața locului și ne aduce mai multe detalii.

„Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autotu risme a fost prins între cele două TIR-uri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se acționează pentru descarcerare. Intervin ISUBIF și ISU Giurgiu”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Un autobuz a căzut într-o prăpastie de 200 de metri. Cel puțin 24 de victime

În autoturismul de culoare albastră a fost găsită o persoană încarcerată.

În TIR-ul galben a fost găsit șoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conștient.
În TIR-ul gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale.
Între cele două TIR-uri s-a găsit un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane.

O victimă din autoturismul albastru a fost transportată de un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca, iar șoferul TIR-ului galben a fost evaluat la fața locului de SMUR și urmează să fie transportat la spital.

Cinci morți în urma accidentului de pe autostradă

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Ploiești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.

Citește și: VIDEO- A distrus 6 mașini în câteva secunde. Polițiștii au deschis un dosar penal.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, echipaje medicale SMURD si pompierii militari, pentru efectuarea activităților din competență.

La acest moment, se acționează pentru descarcerarea persoanelor din autoturism.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a numărului de victime implicate în accident, stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”,  au transmis autoritățile.

Din primele informații, în urma accidentului, două persoane ar fi decedat. Unul dintre conducătorii de TIR nu ar fi păstrat distanța, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul, care ar fi ricoșat pe banda de urgență și a fost împins de un alt șofer.

Pentru a evita aglomerația cauzată de accidentul de pe Autostrada A1 București- Pitești, șoferii pot alege ruta ocolitoare DN7 București- Găiești- Pitești.

Ulterior, autoritățile au confirmat cinci decese produse în urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si