Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

„De câte fete ați abuzat? Unde le duceați? Ce făceați cu ele? De ce sunteți acuzat? Trafic de persoane, proxenetism?”
Alex Bodi- fostul soț al Biancăi Drăgușanu- era în casă cu actuala iubită- rusoaica Daria Radionova- când mascații au descins în impresionanta lui vilă din Tunari- județul Ilfov. După câteva ore de percheziții- el a ieșit flancat și a fost urcat în dubă- în vreme ce tânăra a plecat ceva mai târziu- după ce a stat de vorbă cu avocatul și câțiva prieteni.
- Este vorba despre trafic de persoane?
- Nu cred că e acuzat.
- Fete sechestrate în străinătate?
- Nu știu. Nu vă pot da relații!
Nici Bianca Drăgușanu- proaspăt întoarsă dintr-o vacanță din Dubai- nu a vrut să comenteze prea mult acuzațiile aduse fostului său soț- lângă care a trăit în ultimii ani în care a fost filat de procurorii DIICOT.


„Nu am nicio legătură. Eu sunt Bianca Drăgușanu. De mult nu ne mai leagă nimic. Fiecare are viața lui de multă vreme. Nu ați văzut Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat... îmi pare rău pentru ce i se întâmplă!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Grupările mafiote, lovite de acțiuni în forță ale poliției

Surse din anchetă spun că Bodi ar fi fost mâna dreaptă a nașului său de cununie- temutul interlop sibian Adrian Tâmplaru- apropiat în trecut al clanului Clămparu.

Individul își racola pradă pentru prostituție chiar din spatele gratiilor- unde a ajuns pentru infracțiuni grave- printre care și tentative de omor. După ce a fost eliberat- și-a închegat mai tare gruparea- din care ar fi făcut parte circa 15 locotenenți.
Sclavele lor erau fete tinere sărace, fără prea multă educație. Prin metoda LoverBoy- le ademeneau să se ducă în străinătate- iar o dată ce ajungeau acolo- aveau să cunoască iadul. Sechestrate în diverse apartamente din Germania, Spania, Italia sau Elveția- păzite non stop- bătute și amenințate- victimele ar fi fost obligate- spun procurorii- să-și vândă trupul pe bani grei în cluburi sau la domiciliile unor clienți cu pretenții.
Atunci când vreuna dintre ele îndrăznea să refuze să se prostitueze- ar fi fost supusă unor torturi greu de imaginat- care uneori culminau cu violuri- susțin surse judiciare.
Unele erau vândute mai departe altor proxeneți- spun procurorii antimafia. Ca niște mărfuri. Fiecare fată avea instrucțiuni- ce comportament are- dar și informații despre familie- cu scopul de a putea fi șantajate.
Toți banii obținuți din prostituție ajungeau în buzunarele grupării. De altfel- liderul Tâmplaru nu s-a sfiit niciodată să-și etaleze raiul în care trăiește- atât acasă- cât în străinătate.
De la petreceri cu băuturi scumpe până la vacanțe prin cele mai exotice locuri din lume- nimic nu a ratat Tâmplaru.
Ba mai mult- în fotografii s-a afișat mereu cu autoturisme de zeci de milioane de euro. Anchetatorii spun că ar fi ridicat și un imperiu imobiliar din infracțiuni. Iată- de pildă- ce pensiune de lux deține interlopul în Rășinari- într-un decor de basm. Nici finul lui nu e mai sărac.
Alex Bodi a povestit presei că s-ar fi îmbogățit din afaceri cu mașini- iar apoi a ajuns mâna dreaptă a unui milionar croat- care deține mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania lui a înființat prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane de dolari.
Alex Bodi a divorțat de Bianca Drăgușanu după mai multe episoade cu despărțiri și împăcări și răfuieli publice. Ea l-a acuzat că ar fi fost violent în nenumărate rânduri. Însă bărbatul declara în urmă cu câteva luni că nu ar fi ajuns atât de departe.

Alex Bodi, acuzat că face parte dintr-o grupare vizată de acțiuni în forță ale autorităților

Gruparea de criminalitate organizată din care e acuzat acum că ar face parte nu e singura destructurată de procurori. 21 de bande de infractori au ajuns la audieri după mai bine de 600 de percheziții.
„Ziua z, 11.11, romania. Cand am zis ca suntem cu ochii pe ei nu a fost o figura de stil, cum comentau unii”, a declarat ministrul de interne.
Din Argeș- au fost ridicați alți proxeneți care obligau la prostituție până și minore sau tinere gravide. Una dintre ele a avut nevoie de îngrijirea medicilor după descinderile fulger.
Mama unuia dintre suspecții de proxenetism se declara surprinsă de tot deranjul.
- Au venit mascații peste mine, nu au vrut să-mi spună absolut nimic! Sunt amărâtă, am pensie.
- Și băiatul nu v-a zis de ce l-au ridicat
- Băiatul nu am înțeles ce a zis. I-am trimis un avocat!
- Dar el cu ce se ocupă?
- Cu ce să se ocupe? E bolnav. Are o pensie de handicap, spune mama unuia dintre suspecți.
Săltați de mascați au fost și membri ai clanului Sportivilor- acuzați de șantaj și cămătărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si