„Acuzații grave planează asupra unui fost primar din județul Botoșani. Bărbatul, actual consilier local, a fost arestat preventiv

după ce ar fi abuzat o minoră de 16 ani. Totul a ieșit la iveală după ce fata a povestit unei colege de școală ce a pățit. Atenție, sunt detalii și imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Fost primar, acuzat că ar fi batjocorit o minoră

„Am primit mesaj ca ea nu vine cu mașina care trebuie sa vină de la școală. A zis că vine cu Poliția. Am ieșit afară din casă și am sunat-o”, a povestit mama fetei.
Totul s-a petrecut în comuna Viișoara, unde suspectul a fost primar. Adolescenta de 16 ani a mers la cumpărături la magazinul din localitate, care îi aparține fostului edil. Acesta a intrat în vorbă cu ea, după care a ademenit-o în locuința sa. Acolo, bărbatul de 54 de ani ar fi obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale cu el.
„Ea a dat să iasă din hol, el a prins-o de mâini și a tras-o spre dormitorul unde s-a întâmplat fapta”, a mai spus mama victimei.
În stare de șoc, adolescenta a fugit apoi acasă, dar i-a fost teamă să le povestească părinților.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Acuzații înfiorătoare dintr-un cantonament! Doi sportivi și-ar fi tortuat un coleg

„sS-a destăinuit unei colege, în scris, într-o foaie. Fata i-a spus că dacă nu se duce la poliție, se duce ea”, mai spune femeia.


Abia a doua zi, adolescenta și-a făcut curaj să reclame abuzul la poliție. Anchetatorii l-au dus la audieri pe fostul primar, iar ulterior acesta a fost arestat pentru 30 de zile.
„E terminată, deci e terminată. E ceva strigător la cer”, spune mama adolescentei.
„Probabil colegii mei vor recomanda o consilieră psihologică tinerei, chiar și a părinților față de comportamentul pe care trebuie să-l aibă cu aceasta tânăra, care clar a suferit o traumă”, a explicat directorul DGASPC Botoșani.
Bărbatul a fost primar în perioada 2016- 2020, iar în prezent era consilier local și candidat, din nou, la primărie. Culmea, unii localnici îi iau apărarea.
„Părerea mea e că a fost o făcătură. Cred că asta a fost, o cursă. Vine femeia peste tine, nevasta era plecată”, a spus un localnic.
Fostul edil este cercetat penal pentru viol asupra unui minor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: