În imaginile surprinse în cartierul de blocuri se vede cum adolescentul trece, relaxat, pe lângă doi căini fără stăpân. Deodată, animalele încep să latre și se năpustesc, violent, asupra băiatului. O fracțiune de secundă- iar tânărul se prăbușește în genunchi, și este ajutat de doi vecini să își revină din șoc.

Adolescent sfâșiat de câini. Vecin: Copilul se ținea de burtă

"Am auzit un latrat de caini, apoi un tipat de copil, Am iesit la geam sa ii gonesc. Copilul era in genunchi, se tinea de burta, de genunchi", povestesc martorii.

Citeste si: O femeie de 77 de ani a murit după ce a fost atacată de câinii fiului său

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Desi ranit, minorul n-a mai așteptat să vină oamenii legii, ci a plecat fară să fie identificat.
În schimb, cei care locuiesc în zonă spun că maidanezii sunt agresivi tot timpul. Ba chiar una dintre vecine și-a cumpărat un aparat de electroșocuri pe care îl are la îndemână de fiecare dată când trece, cu nepoții, prin cartier.

Oamenii se păzesc cum pot de câinii care l-au sfâșiat pe tânăr

"Dispozitivul este acesta, cu care alungăm câinii. Ce face acela? Alungă câinii. Vă este frică? Normal, cum să nu. Noi aici ieșim la joacă, pentru că în parc n-avem unde să ieșim. Cine e iubitor de animale, sa si le tina in casa", spun vecinii.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a intrat în a 37-a săptămână de sarcină! Deși va naște dintr-o clipă în alta, Rebecca a fost la o petrecere!

Reprezentanții primăriei susțin că nu au avut până de curand medic veterinar la adăpostul public, motiv pentru care nu au avut temei legal să ridice câinii fără stăpân de pe strazi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si