Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Adriana Antoni, amintiri din copilărie. A lansat o piesă în memoria bunicilor săi

Una dintrele cele mai iubite artiste din România, Adriana Antoni, a venit în platoul Știrilor Kanal D. Îndrăgita artistă a lansat și o piesă emoționantă în amintirea bunicilor săi.

Maria Stiuca,

Adriana Antoni, amintiri din copilărie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Adriana Antoni este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Melodiile sale alină sufletele, iar în cea mai frumoasă perioadă a anului a venit să ne colinde. Adriana Antoni a lansat o piesă sensibilă pentru bunicii de care îi este tare dor și alături de care are nenumărate amintiri”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Adriana Antoni, piesă în memoria bunicilor

Cristina Dorobanțu: Bun găsit, Adriana! 

Adriana Antoni: Bine te-am găsit, draga mea și mă bucur din suflet că am venit cu această colindă pe care eu o port așa în suflet cu drag. Mai ales acum, în jurul sărbătorilor, eu chiar devin copil să știi, nu există la mine Crăciun fără brad și îmi place să-l ornez ascultând colindele noastre tradiționale, cu o ciocolată caldă acolo și cu gândul la ce a fost frumos.

Citește și: VIDEO- Ellie White, viață de artist. Cum reușește să se împartă între carieră și viața personală

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Colindele sunt multe, însă despre cei care ne așteaptă în poartă puține. Cum ți-a venit inspirația?

Adriana Antoni: Eu fiind plecată de acasă mereu de la 14 ani și jumătate am început să cânt profesionist, aș spune, și plecam mereu de acasă și îmi aduc aminte că de câte ori plecam și părinții și bunicii mă conduceau până la poartă și mă așteptau în poartă când știau că vin.

Ei erau tot timpul acolo. Am avut-o și pe străbunica mea foarte mult. A trăit până la peste 90 de ani. Am fost norocoasă că i-am avut în viața noastră și i-am avut în curtea noastră. Noi am crescut la oraș, dar ei, fiindcă copiii lor au plecat de la țară, au vândut la țară și au venit cu noi la oraș, dar n-au venit cu mâna goală, au adus toate tradițiile și toată frumusețe vieții de la sat și și-au făcut o căsuță în curtea noastră.
Acolo eu aveam o trecere destul de rapidă de la viața de oraș la viața de țară pentru că mama mea era cu viața modernă, a făcut design-ul casei noastre după modernismul din anii respectivi, dar bunicii mei au adus căsuța aceea de la țară cu tot ce este frumos, cu covoare țesute de mâna lor. cu tot ce aveau în interior, făcut de mâna lor. Străbunica mea încă torcea la fuior, ea m-a învățat să croșetez, să tricotez.

Cristina Dorobanțu: Adriana, mi-ai vorbit atât de frumos despre copilăria ta încât aș vrea să mai ascultăm încă o dată piesa, împreună cu cei de acasă. 

Materialul integral îl puteți urmări mai jos.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI