Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Agresorii din Pantelimon au fost prinși! Polițiștii au găsit un adevărat arsenal la ei acasă

Acțiunea Riposta i-a capturat pe toți indivizii din Pantelimon. Ce au găsit autoritățile în casa lor și care a fost motivul conflictului?

Redactia Stirile Kanal D,

Acțiunea „Riposta”- toți agresorii, capturați [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acțiunea Riposta i- a capturat pe toți indivizii implicați în scandalurile sângeroase din Pantelimon. După patru zile, oamenii legii i- au săltat pe agresori. Unii au ajuns bandajați la poliție, alții în stare de ebrietate. A fost găsit și un arsenal la ei acasă. Vă avertizez că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Agresorii din Pantelimon au fost prinși!

Acțiunea Riposta a scos în stradă astăzi sute de polițiști, jandarmi, mascați și câini de urmă. A fost ridicat și un elicopter pentru a- i putea identifica și sălta pe agresorii ce au provocat conflictele sângeroase din Pantelimon de pe data de douăzeci și unu august.

Deși extrem de violenți în urmă cu doar câteva zile, astăzi, cei care goneau cu bâte topoare și macete pe holurile spitalului Sfântul Pantelimon s- au rugat de polițiști să fie mai blânzi în cadrul acțiunii au fost săltați și duși la audieri nouăsprezece indivizi. Riposta a fost coordonată chiar de șeful poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

Mai mulți suspecți de săvârșire a faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, dar și lovire sau alte violențe,

a declarat Bogdan Berechet.

Una dintre femeile aduse astăzi la audieri a fost adusă cu targa din cauza rănilor suferite în urma bătăilor stradale. Și nu a fost singura persoană rănită ce a ajuns astăzi în fața anchetatorilor.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe macete, bâte, furci și topoare ce ar fi fost folosite în conflictele de sâmbătă. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre indivizii aduși la audieri ar fi băut atât de mult încât nici nu s-a mai putut ține pe picioare. Apropiații uneia dintre familiile implicate în conflict susțin că adevărații capi cei care ar fi comandat confruntarea sângeroasă, nu ar fi fost săltați de polițiști.

Suspecții le-au declarat oamenilor legii că scandalul ar fi pornit de la faptul că familia din Pantelimon le ar fi cerut celor din capitală veniți acolo să construiască un bloc taxă de protecție, iar cireașa de pe tort a fost momentul în care au vrut să fure o minoră pentru căsătorie.

Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cine se face vinovat de conflictele sângeroase în care mai multe persoane au fost rănite dintre care patru au ajuns la spital. În momentul de față se fac cercetări în trei dosare penale.

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

"E important de spus că în urma scandalului de la spitalul Pantelimon, paznicul de la această unitate medicală a primit o amendă de cinci mii de lei și este suspectat că ar fi primit mită din partea scandalagiilor pentru a-i lăsa înăuntru. Revenind acum la controalele care au început în mai multe spitale din Capitală și în speță la spitalul Floreasca, în urma acestui control polițiștii au recomandat suplimentare a pazei în zona unității de primiri urgențe și în zona lifturilor. De altfel, au constatat faptul că mai mulți agenți de pază nu purtau uniforme. Unul dintre ei avea un spray iritant de dimensiune prea mare față de o sută de mililitri cât este limita admisă și, de asemenea, unii dintre ei nu aveau atestate de practică. Vă reamintesc că astfel de controale vor continua și pe parcursul zilelor următoare în Capitală", a transmis Gabriela Ghizel, reporter Știrile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI