Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Albă ca Zăpada nu va mai fi salvată de prinț. Noul film nu îi încântă pe fani

Albă ca Zăpada nu va mai fi așa cum o știam. Filmul care va aduce la viață mult iubitul basm nu va urmări povestea prințesei salvată de prinț, din contră, Albă ca Zăpada va fi puternică, independentă și nu va avea nevoie de ajutorul unui bărbat ca să răzbească.

Redactia Stirile Kanal D,

Albă ca Zăpada nu va mai fi salvată de prinț [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Modificările aduse poveștii au creat o adevărată controversă printre internauți. Anul viitor pe marile ecrane va apărea mult iubita poveste Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, doar că ecranizarea nu pare că va avea foarte mare legătură cu basmul Fraților Grimm sau cu desenul animat făcut în urmă cu aproape un secol.

Mului Rachel Zegler, actrița care o va portetiza pe Albă ca Zăpada și Galgadot, cea care o va juca pe regina cea rea, au povestit despre cum basmul va fi adaptat vremurilor moderne. Reacțiile amatorilor de filme nu au fost cele așteptate, oamenii sunt nemulțumiți de schimbările drastice aduse unei povești clasice. Ba mai mult, oamenii sunt nemulțumiți de cum au fost atribuite rolurile, dar și de faptul că cei șapte pitici nu vor fi jucați de pitici.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu este pentru prima oară când poveștile clasice sunt adaptate vremurilor moderne. În urmă cu doi ani, în pelicula Cenușăreasa, personajul principal nu s-a dus la castel pentru a și găsi adevărata dragoste, ci ca să vândă o rochie creată de ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI