Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, se relaxează zilele acestea într-o destinație exotică. Cei doi îndrăgostiți se bucură de peisajele și atmosfera romantică pe care le oferă superba insulă Bali. Simpaticul cuplu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii care au stârnit admirația fanilor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță romantică

Departe de agitatia și haosul vieții de zi cu zi, Alexia Eram și Mario Fresh par mai relaxați ca niciodată.

Cei doi tineri au "evadat", pentru câteva zile, în frumoasa insulă Bali, una dintre destinațiile preferate ale Alexei. Ajunși de ceva timp, tinerii s-au acomodat repede cu frumusețile insulei și s-au lăsat purtați de atmosfera relaxată și romantică de acolo. De altfel, imaginile postate pe rețele de socializare de cei doi arată cât de bine le priește mediul indonezian.

Alexia și Mario au ales o cazare superbă pentru escapada lor din Bali. Cei doi și-au dorit intimitate totală și nu au făcut rabat de la bani: au închiriat integral o vila spațioasă, cu un living generos, două dormitoare și o bucătărie imensă. Tinerii sunt dornici să împărtășească bucuria lor cu fanii și le-au arătat acestora micul paradis unde își petrec vacanța, dar și câteva mici momente de tandrețe. Într-una din fotografiile postate în online, cei doi se țin strâns în brațe, iar Mario o sărută gingaș pe obraz, pe iubita lui.

Urmăritorii lor au reacționat imediat și le-au transmis mesaje frumoase.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fotografiile postate pe internet de cei doi pun în evidență și silueta impecabilă a tinerei, pe care aceasta o etalează ori de câte ori are ocazia, în costume de baie din două piese care dezvăluie abdomenul bine lucrat și talia de viespe ale Alexiei.

Cei doi sunt împreună de 8 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Citește și: VIDEO- Monica Davidescu, planuri pentru 2024. Actrița are o carieră de invidiat și o familie superbă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si