Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ambulanță SMURD, răsturnată după un impact devastator cu un autoturism. Mai multe persoane au fost rănite

Grav accident in centrul orasului Pitești. O ambulanță SMURD, aflată în misiune, a fost lovită într-o intersecție de o mașină care se pare că nu a acordat prioritate echipajului. Doi paramedici, un voluntar, dar și pasagera din autoturism au fost răniți și duși la spital.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un echipaj SMURD în care se aflau șoferul, doi pasageri, dar și un voluntar se întreptau spre un caz din Pitești. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite, insa cand a ajuns intr-o intersectie a fost lovita de o masina a carui sofer neatent. In urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe asfalt.

IONUȚ TUNARU- PURTĂTOR DE CUVÂNT ISU ARGEȘ: Doi paramedici care se aflau în autospecială au fost răniți. A mai fost rănit voluntarul. Din autoturism a fost rănită o femeie care se afla pe locul din dreapta.

O autospecială cu apă și spumă, două echipaje SMURD, dar și o ambulanță au intervenit la locul accidentului. Tot acolo au fost trimise și mai multe echipaje de poliție. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: O româncă de 20 de ani şi băieţelul ei au murit într-un accident terifiant în Germania

MĂDĂLINA EPURE- PURTĂTOR DE CUVÂNT IPJ ARGEȘ: A fost întocmit dosar penal pentru vătămare coprorală din culpă, ambilor șoferi fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule până la finalizarea cercetărilor.

Victimele din accident au fost transportate la spital. Pentru că nu au suferit răni grave, nu s-a impus internarea lor. La pacientul pentru care echipajul SMURD plecase în misiune a fost trimsă o ambulanță.

IONUȚ TUNARU- PURTĂTOR DE CUVÂNT ISU ARGEȘ: Cazul a fost preluat de către serviciul județean de ambulanță. S-au deplasat în locul nostru la intervenție și au găsit acolo o femeie care avea o fractură la nivelul membrului inferior drept.

Polițiștii trebuie să afle acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

Citeste si: Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident, la Piteşti

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI