Șase ani de zile. Atât a durat până Anca Maria Murg a fost condamnată de o instanță din România pentru oribila crimă din discotecă.
Era deja prea târziu, femeia dispăruse fără urmă și avea toate motivele s-o facă.

Citeste si: Elev de 14 ani din Constanța, înjunghiat de un coleg în picior

În septembrie 2007, tânăra, atunci în vârstă de 18 ani, a fost implicată într-o bătaie cumplită într-un club din satul hunedorean Tâmpa.


Ea și alte două persoane, doi bărbați, au atacat un băiat cu pumnii și cu picioarele.
Tânărul, care avea și el doar 18 ani, a fost lovit și cu o bâtă de baseball și un bolovan, dar lovitura fatală i-a fost dată cu călcâiul, cu un pantof cu toc.
S-a stins două zile mai târziu, la spital. Medicii au stabilit că tânărul a murit după ce craniul i-a fost străpuns de tocul ascutit al Ancăi Maria Murg.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Suceava. Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul de 24 de ani a fost rănit grav în urma unui accident

Hunedoreanca a fost prinsă și arestată în Italia.

În momentul de față este arestată și se află într-o închisoare din Italia urmând a fi extrădată către România
Cei doi complici ai criminalei au dispărut și ei imediat după atac și sunt căutați încă de poliție.

Citeste si: Soțul Laurei, tânăra mamă găsită moartă în casă lângă fiica ei, mesaj dureros: "Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă..."

Este vorba despre Silviu Bogdan Bruzlea, și Sorin Vasile Benegui, ambii români, din Deva, în vârstă de 32 și respectiv 33 de ani, condamnați și ei pentru omor.
Pe femeie o așteaptă 20 de ani de închisoare de executat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si