Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Anca Serea și Adi Sînă, secrete de familie după 14 ani de relație. Cei doi au o familie numeroasă

Anca Serea și Adi Sînă dezvăluie cum este viața de familie. Cei doi sunt într-o relație de 14 ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Anca Serea și Adi Sînă- Secrete de familie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri din showbizz. Cei doi sunt împreună de 14 ani și au provocat nenumărate întrebări despre secretul longevității lor. I-am întâlnit la un eveniment monden și am stat de vorbă cu ei, doar-doar vom afla câteva dintre trucurile relației perfecte. Iată ce am descoperit, a transmis Cristina Dorobanțu.

Anca Serea și Adi Sînă, secrete de familie după 14 ani de relație

14 ani de relație, 8 ani de căsătorie, 6 copii! Asta este ceea ce îi leagă, la prima vedere, pe simpaticii Anca Serea și Adrian Sînă. Dar secretul celor doi este mult mai profund de atât.

Este o vorba din popor...

Și tăcerea e de aur, a spus Anca Serea.

Anca recunoaște că armonia lor constă într-un echilibru perfect: dacă în cuplu, se datorează în mare parte soțului, la nivelul întregii familii se schimbă rolurile.

Adi lasă de la el cel mai mult, de cele mai multe ori, iar în familie, nu prea exista discuții pentru că le aplanez eu repede, doar mă uit la ei așa și se liniștește...

se liniștesc apele, a spus Anca Serea.

Cei doi au crescut împreună 6 copii. 4 rezultați din căsnicia lor și 2 din căsnicia anterioara a Ancăi, iar activitățile de familie sunt dinamice și diversificate. Le place să petreacă timpul alături de copii, dar încearcă, de fiecare dată, să își lase câteva ore libere și pentru cuplul lor. Totuși, atunci când mămica este suprasolicitată, Adrian este cel care preia atribuțiile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Soacra lui Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a făcut mărturisiri despre ginerele său: ”Să omoare un om nu îl credeam în stare”

Când eu sunt praf de obosită și el mă și demachiază, vă dați seama cum mă demachiază, l-am iertat. Mă mai răsfățat din când în când și eu pe el... Cred ca am dobândit un soi de înțelepciune și nu ne mai scoatem nici ochii, suntem bine. Suntem înțelepți, a spus Anca Serea.

Pentru Anca Serea și Adrian Sînă relația a evoluat firesc înca din primul moment: chimia s-a transformat în iubire, iar iubirea a venit la pachet cu prietenia și comunicarea.

Cuplul nostru a ajuns în punctul acela, dacă vorbim despre frumusețe, îi putem face anti aging, adică frumusețea cuplului nostru nu îmbătrânește niciodată, după atâta timp de relație suntem aici, vii și nevătămați, a spus Adi Sînă.

Acum, ajunși la maturitatea relației, cei doi nu își mai fac griji din orice. Poate doar pentru cadourile de sărbători, căci familia e mare, iar timpul este limitat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anca și Adi pregătesc o mică vacanță după sărbători, care a devenit deja tradițională în familie: una în care să se relaxeze cu toții... la ski.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI