Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Andreea, cea mai dureroasă despărțire. Părinții i-au ridicat trupul neînsuflețit de la IML

Pentru familia și prietenii studentei la medicină, care a fost ucisă de iubit, au avut loc momente sfâșietoare.

Redactia Stirile Kanal D,

Andreea, cea mai dureroasă despărțire [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Sunt momente sfâșietoare pentru familia și prietenii studentei la medicină, ucisă de iubit. Cu lacrimi în ochi și aproape leșinati de durere, părinții fetei i-au ridicat trupul neînsufletit, de la IML, în această dimineață. Andreea este dusă în satul natal, din Gorj, unde va fi înmormantată’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Andreea, cea mai dureroasă despărțire

Nu există cuvânt sau mângâiere care să aline durerea sfâșietore din sufletele părinților Andreei. Zeci de colegi și prieteni ai tinerei au venit în această dimineață la sediul IML din Timișoara, să fie alaturi de familia îndurerată. Lacrimile au curs râuri odată ce sicriul alb cu trupul Andreei a fost dus în mașină mortuara.

În spatele tuturor celor adunați să își ia rămas-bun, un bărbat îmbrăcat în negru își plânge amarul.

Este tatăl fetei, care  nu își poate opri lacrimile. Bietul om spera să vina în Timișoara să își vadă fiica doctor, nicidecum să îi puna o floare pe sicriu.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Copleșit de emoții și înecat de lacrimi,  tatăl Andreei și-a dorit să le transmită un mesaj tinerilor veniți să își aducă omagiile.

Prietenii tinerei sunt încă în stare de șoc. Evenimentele petrecute în ultimele zile i-au dat peste cap. Desi sunt studenți la medicina, duritatea faptelor i-a oripilat.

Citește și: "Eram sigur că ceva nu e în regulă". Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă cu cruzime de iubitul ei, face dezvăluiri despre ultimele clipe ale tinerei

Andreea a părăsit orașul Timișoara nu cu o diploma în mana și într-un halat medical, așa cum și-ar fi dorit, ci într-un sicriu alb, acoperit cu flori. Călăul ei, iubitul, și-a recunoscut fapta cu o justificare de-a dreptul șocantă: Mirel nu a suportat gândul că tânără voia să îl părăsească, așa că a decis să își facă singur dreptate.

O "dreptate" sângeroasă, căci ultimele date ale anchetatorilor arata că Andreea a primit peste 60 de lovituri de cuțit, pe tot corpul.

În zadar s-a luptat fata pentru viața ei, nu a avut nicio șansă în fata furiei oarbe a agresorului. Tânărul, coleg cu ea la facultatea de Medicina și student în paralel și la Teologie, riscă acum 25 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI