„În plină zi, la Satu Mare, o femeie a trecut prin clipe de groază. Lucra într-un local cu păcănele când un individ a intrat peste ea și a supus-o unor abuzuri greu de imaginat. Victima a reușit să apese butonul de panică și primii care au intervenit au fost angajații unei firme de pază. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Batjocorită în plină zi de un individ

„A profitat de faptul că n-au fost clienți! Eu am văzut ieri Poliția aici, n-am știut pentru ce a venit Poliția”, a spus un martor.
Incidentul extrem de grav s-a petrecut la ora 15, într-o zonă aglomerată din Satu Mare. Un individ a intrat în barul dotat cu păcănele și când a rămas singur cu angajata, a început să o amenințe. Totul s-a transformat într-un viol petrecut la doar câțiva pași de trecători. Sensul giratoriu de lângă bar e cea mai aglomerată intersecție din oraș.
Victima are 35 de ani, la fel ca agresorul ei. În timpul calvarului prin care a trecut, a reușit să apese butonul de panică. Angajații firmei de pază care au răspuns apelului l-au prins pe individ în interiorul barului.

Citește și: Descoperirile procurorilor francezi în casa unde locuia Gregorian Bivolaru. Ce au găsit anchetatorii?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Agenții firmei de pază l-au imobilizat pe individul de 35 de ani și au alertat Poliția.
„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 7 decembrie, față de acesta s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii acțiunii de viol”, a transmis Mihai Pașolea, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.
Cazul revoltător s-a petrecut miercuri, dar reprezentanții IPJ Satu Mare au ținut totul secret până astăzi. Polițiștii au reacționat doar după ce informația a apărut în presă din cu totul alte surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: