Alexandra Damian lucra pana anul trecut in marketing. Promova firme romanesti in mediul online, pana si-a dat seama ca ar putea avea propria afacere, dar in cu totul alt domeniu. Si-a urmat pasiunea pentru plante si a inceput sa creeze tot felul de decoratiuni.Acum, de sarbatori a venit cu o idee inedita, face globuri vii cu plante suculente.

„Folosesc in general plante mai mici si mai rezistente mai ales din punct de vedere al luminii, suculentele, multe dintre ele isi pierd forma daca nu sunt asezate intr-o zona cu lumina suficienta. Anul asta am zis ca ma concentrez pe plante care pot fi plasate oriunde, in brad, in casa”, spune designerul.

Un designer ne propune să atârnăm în bradul de Crăciun globuri vii

Plantele suculente le cumpara de la producatorii locali, apoi cu ajutorul acestora realizeaza decoratiunile in terarii si diverse recipiente de sticla. Pentru globurile vii are sute de comenzi in toata tara asa ca munceste de zor pentru ca totul sa fie gata la timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Torn cateva linguri de mix de pamant pentru suculente care sa poata sa hraneasca o plantuta medie. Adaug nisipul pe margine, intr-o cantitate un pic mai generoasa si apoi ne jucam putin cu vasul”, explică designerul.

Apoi Alexadra introduce plantele.

Globurile vii ne învață să creștem microplante și plante suculente

„Aranjamentul nostru este gata, e simplu de îngrijit, arată foarte bine, se poate agăța în orice fel de brad, pe o creanga putin mai puternica.

In functie de cum isi doreste clientul il livrez fie asamblat in aceasta forma, fie sub forma de kit”, explică designerul.

Un astfel de glob costa 52 de lei si reprezinta cadoul ideal pentru pasionatii de plante.

Pe langa aceste produse, Alexandra realizeaza la comanda si alte tipuri de aranjamente si decoratiuni cu plante suculente care se bucura de succes, insa mai mult decat atat cauta sa-i invete si pe altii sa-si dezvolte o astfel de afacere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si