Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Astăzi, la „Tu Dai Moda”. Ce este lâna merinos? Poate fi purtată și iarna și vara

Cum ne protejăm de frig în sezonul rece? Ei bine, lâna e materialul care i-a încălzit pe oameni din cele mai vechi timpuri. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, vorbim despre un material cu proprietăți unice, lâna merinos, care poate fi purtată și iarna... și vara.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce este lâna merino [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„De ce să-mi cumpăr un pulover scump, când pot să-mi iau 5, pe culori diferite? Unul cu volănașe, altul cu imprimeu și... parcă mi-ar trebui și unul cu nasturi. Dacă și ție îți trec gândurile astea prin cap în fiecare toamnă, privește în continuare. Uite de ce ar trebui să investești în lâna merinos”, a transmis Gabriela Ghizel, reporter Știrile Kanal D.

Lâna merinos, materialul cu proprietăți unice

Pe scurt, păstrează bine căldura la nivelul pielii. Ca să înțelegem de ce, am căutat ce e de fapt lâna merinos și ce o face așa de specială. Am găsit că vine de la o specie de oi crescută în Noua Zeelandă și Australia, numite, evident, oile merinos. Secretul stă în firul lor unic, mai subțire și cu proprietăți antimicrobiene.

Citește și: VIDEO- Muncitorii asiatici din România, neîndreptățiți de șefi. Stau peste program și nu sunt plătiți

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pare că l-ai purta doar în casă, dar de fapt acest compleu e extrem de versatil. Îl poți duce la restaurant, în parc și chiar la o ieșire cu prietenii seara, în funcție de piesele cu care îl combini.

Dacă te bate gândul acum să-ți iei un produs din lână merinos, trebuie să știi că pornește cam de la 200 de lei. Nu uitați că noi ne revedem și săptămâna viitoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI