Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Astea sunt inventiile care fac viata de parinte mai usoara! Vezi cum functioneaza ursuletii care au grija se somnul bebelusilor sau scutecul refolosibil!

Tehnologia a avansat atat de mult, incat este omniprezenta in viata copiilor inca din primele luni de viata!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii se pot bucura acum de o super bona digitala, ursuleti care vegheaza la somnul bebelusilor, dar si pijamale cu efect calmant.

Citeste si: VIDEO| Un spectacol vechi de 300 de ani i-a tinut pe timisoreni cu sufletul la gura! Ce s-a intamplat aseara in Piata Unirii din oras!

De la an la an tehnologia vine tot mai mult in sprijinul celor care isi doresc ca bebelusul lor sa aiba parte de confort si siguranta. Bona care monitorizeaza 24 din 24 de ore copilul este ultima inventie care acapareaza atentia proaspetilor parinti.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Iar pentru cei care isi fac griji ca nu vor fi prezenti la toate zambetele bebelusului. Pentru un astfel de dispozitiv, parintii ar trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 1239 de lei

Citeste si: VIDEO| A fost panica ieri pe calea ferata. O locomotiva a luat foc la numai 30 de kilometri de Galati

Chiar si jucariile de plus se dovedesc a fi un ajutor de nadejde.

Ursuletii inteligenti au grija ca somnul bebelusilor sa fie unul linistit.

Un alt produs destinat nou-nascutilor este pijamaua cu efect calmant. Tot pentru grija speciala a pielii bebelusului, a aparut scutecul refolosibil.

Cat despre caruciorul cu bijuterii care sa-l scoata din anonimat pe micut, parintii sunt dispusi sa nu se uite la bani chiar daca aceste costuri pot depasi si patru mii de lei. In schimb pentru cei care vor sa faca economii, sistemele de sustinere raman o varianta mai potrivita.

Citeste si: Tanti Angi își plânge cei doi băieți! Unul a murit în Italia, altul în România, în aceeași zi, răpuși de aceeași boală! Povestea tristă a lui Ionel și Nicușor, frații ce au lăsat în urma lor o mare de lacrimi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI