Individul a fost prins la câteva sute de metri de scena sângerosului atac. Aruncase arma crimei și apucase să comande un taxi cu care avea de gând să se facă nevăzut. Victima lui, un tânăr de douăzeci și șase de ani, zăcea în agonie în parcarea mall-ului din Constanța. Episodul terifiant s-a derulat sub ochii înspăimântați ai oamenilor.

Mulți au luat-o la fugă de teamă. Un livrator a fost cel care a alertat poliția: „Am văzut că a junghiat un om și în urma înjungherii s-a ascuns aici lângă copac, l-au prins mai multe mașini, l-au înconjurat și a venit după poliția și cam asta a fost”, „Mă duceam să spăl mașina și îl vad pe tânărul încătușat. Am venit, am pus câteva întrebări pe aici și am înțeles același lucru, că a înjunghiat. Au venit și l-au prins aici, l-au tăvălit pe iarbă.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Medicii de pe ambulanță nu l-au mai putut salva pe tânărul de douăzeci și șase de ani. Avea o rană extrem de gravă la coapsă, pierduse mult sânge: „A fost găsită o victimă în stop cardiorespirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate cu un rezultat negativ. A fost declarat decedat.”

Se pare că s-a ajuns la crimă după o încăierare ce s-a derulat într-un hipermarket.

Atacatorul era cu alți indivizi. Se cunoșteau cu victima după conflicte mai vechi: „Acolo am înțeles că s-ar fi certat, în parcare la mall și de acolo ar fi degenerat situația asta. Am înțeles că arma crimei ar fi un cuțit, culoare verde cameleon. Dacă e asemănător cu gazonul vă dați seama că se găsește greu.”

Anchetatorii au căutat cuțitul cu un detector de metale. Între timp aveau să-i prindă și pe ceilalți doi tineri care au luat parte la conflictul ce s-a lăsat cu moarte de om: „La fața locului au fost dirijate mai multe patrule de pe raza municipiului Constanța. La scurt timp, persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate. Acesta se află acum în custodia polițiștilor.” Se pare că miza conflictului ar fi o datorie pe care victima, care lucra la o firmă ce livrează mâncare, avea să i-o înapoieze unuia dintre agresori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si