Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Atacuri cu zeci de morți ale Rusiei în Ucraina. Spital de copii din Kiev, distrus de rachetele rusești

Rusia a lansat unul dintre cele mai violente atacuri asupra Ucrainei, inclusiv asupra capitalei Kiev, de la începutul războiului, în urmă cu doi ani și jumătate, transmite presa internațională. Bombardamentele Rusiei asupra unui număr mare de orașe din Ucraina, vine la câteva zile după "misiunea de pace" a premierului Ungariei, Viktor Orban, la Moscova și în timp ce reprezentantul maghiar al Consiliului UE se află la Beijing pentru a discuta termenii unui posibil acord de pace între Rusia și Ucraina.

Sorin Negru,

Rusia, atac masiv cu rachete asupra Ucrainei

[Sursa foto: Twitter / Kyiv Post]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Forțele ruse au lansat un atac masiv cu rachete asupra Kievului, inclusiv rachete Kinzhal, atac soldat cu victime și distrugeri semnificative.

Citește și: Premierul Ungariei Viktor Orban, în "misiune de pace" la Beijing. Cum poate opri China războiul dintre Rusia și Ucraina?

Potrivit lui Zelenski, Rusia nu poate pretinde că nu cunoaște unde cad rachetele sale și trebuie să fie pe deplin răspunzătoare pentru toate crimele sale.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"Împotriva oamenilor, împotriva copiilor, împotriva umanității în general. Este foarte important ca lumea să nu tacă despre asta și ca toată lumea să vadă ce este Rusia și ce face ea", a precizat liderul de la Kiev.

Atacul Rusiei din 8 iulie, printre cele mai brutale din ultimii doi ani

Cel puţin 20 de persoane au fost ucise, iar peste 50 rănite în urma atacurilor în valuri ale Rusiei cu rachete, luni, în prima parte a zilei, asupra Ucrainei, a anunţat ministrul de interne ucrainean Ihor Klimenko.

Kievul a fost printre oraşele cel mai grav afectate, alături de Krivoi Rog, în sudul Ucrainei.

Forţele ruse au tras "peste 40 de rachete" de diferite tipuri asupra mai multor oraşe din Ucraina, între care capitala Kiev, unde cel puţin şapte persoane au fost ucise, potrivit unor informaţii preliminare.

Atacul Rusiei de luni asupra capitalei Ucrainei a fost unul dintre cele mai grave din cei peste doi ani de invazie pe scară largă a Moscovei, a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI