Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Atentatul din Kabul, surprins pe camerele de supraveghere. Momentul în care mașina-capcană sare în aer

Atacul de astăzi, din Kabul, în care și-a pierdut viața un militar român a fost suprins de camerele de supraveghere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imagini se poate vedea cu mașina-capcană ajunge la punctul de control și, în scurt timp, se produce o explozie puternică.

Cel puțin zece oameni și-au pierdut viața în atacul de astăzi, inclusiv un militar român. Atentatorii au vizat o zonă din estul orașului unde se află ambasada SUA și mai multe reprezentanțe diplomatice.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Reacția președintelui Iohannis după ce un militar român a fost ucis, azi, în Afganistan

Premierul Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis au transmis mesaje de condoleanțe familiilor militarului ucis.

„Condoleanţe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul şi tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne şi obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm şi să luptăm cu toate forţele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură şi teamă.

Sunt cu sufletul alături de cei aflaţi în durere şi reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acţiunile de instaurare a păcii şi stabilităţii în Afganistan”, a scris premierul pe Facebook.

Citeste si: Un militar român a murit în atacul de astăzi de la Kabul

Mai multe amănunte despre atentatul în care și-a pierdut viața un român, la Știrile Kanal D de la ora 19.00.

 

„Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții militarului român, care a decedat, în această dimineață, în Kabul, Afganistan, în urma unui atentat terorist executat cu un dispozitiv exploziv improvizat asupra autovehiculului pe care-l conducea”, a transmis șeful statului, într-un comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI