Cei care îl cunosc pe George spun că era un om liniștit care nu dădea de bănuit că ar putea avea un comportament violent.

Cerea să se facă dreptate la numeroasele proteste la care a luat parte în ultimii ani.

De câteva luni însă, bărbatul ar fi intrat în depresie, iar acasă certurile cu mama lui ar fi fost zilnice, spun cunoscuții.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mama tânărului ar fi fost cea care punea paie pe foc la fiecare scandal, cred vecinii.

Citeste si: VIDEO| Ucisă de propriul copil

Anchetatorii bănuiesc că George consuma alcool și droguri, iar din această cauză și-ar fi pierdut mințile.

Miercuri dimineață s-a certat crunt cu mama lui în casa în care locuiesc. Cuprins de furie, bărbatul a pus mâna pe cuțit și și-a lovit mama de 26 de ori.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fratele mai mare al criminalului. Acesta l-a găsit pe mezinul familiei în bucătărie, în timp ce încerca să ascundă cadavrul mamei lor. Inclusiv pe el, criminalul l-a rănit cu cuțitul. Acum tânărul de 32 de ani se află în spatele gratiilor și este acuzat de omor calificat în forma violenței în familie.

În familia lui George este doliu.

În această dimineață, tatăl, fratele, dar și sora criminalului au venit la locuința lor să ridice câteva documente. Oamenii, în acel moment, au pus la ușa de la intrare și steagul negru de doliu. Familia a fost însoțită de un echipaj de poliție care a desigilat casa, iar la plecare oamenii legii au pus sigiliul înapoi pe ușa de la intrare, dar și pe poartă.

Citeste si: Ultima oră! Bilanțul deceselor din România, actualizat cu victime neraportate din martie

Până să cadă în depresie, George era DJ și punea muzică la nunți sau alte evenimente din Brașov. A lucrat ca livrator și la un restaurant din oraș, dar nu a dat de bănuit nimic șefilor și colegilor săi.

Ca o coincidență bizară, George și-a ucis mama în aceeași zi în care o altă crimă oribilă a șocat Brașovul, dar la distanță de un an. Pe 6 mai 2019 milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica, de față cu mama lui.

În ancheta criminalului de 26 de ani, procurorii trebuie să stabilească dacă tânărul a avut sau nu discernământ atunci când și-a omorat mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si