Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - ”Bătaie” pe dozele de vaccin

Românii se înghesuie să se programeze în a doua etapă de vaccinare. În două orașe, nu mai sunt locuri pentru imunizare, astfel că autoritățile se gândesc la soluții de avarie.

Mircea Pop,

”Bătaie” pe dozele de vaccin

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, ca nu mai sunt locuri disponibile in a doua etapa de vaccinare in Bucuresti si Cluj, semn ca oamenii vor sa se vaccineze in numar mare.

Problema este ca dozele sunt insuficiente deocamdata, a subliniat ministrul.

Cu toate aceste, obiectivul Guvernului este ca 10 milioane de romani sa fie vaccinati impotriva covid-19 pana in septembrie.

Etapa a doua de vaccinare a început vineri

Este important de mentionat ca cei care vor sa se vaccineze pot sa se programeze in judetele invecinate. Cetățenii din București se pot programa la vaccinare și în judetul Ilfov, având în vedere că locurile din Capitală s-au ocupat în proporție de 100%.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Câte programări s-au făcut în etapa a doua de vaccinare COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că se va institui o limită maximă de 600.000 de locuri la nivel naţional pentru vaccinare în urmatoarele 20 de zile.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă, anunț important despre cei care se vaccinează fiind infectaţi cu COVID-19

Etapa a doua a debutat vineri cu vaccinarea a preşedintelui Klaus Iohannis.

Citeste si: VIDEO- A fost blocată înscrierea pentru vaccinare în mai multe zone

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI