Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Bebino, din nou în centrul unei anchete penale! Acesta a fost săltat de mascați și reținut

Bebino este din nou în centrul unei anchete penale! Acesta a fost săltat de mascați și reținut, după ce ar fi furat bani și o mașină.

Redactia Stirile Kanal D,

Bebino a fost reținut iar [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Liderul clanului sportivilor, Bebino, este din nou în centrul unei anchete penale! Interlopul a fost săltat de mascați și reținut, după ce ar fi furat mai mulți bani și o mașină, iar ulterior ar fi recurs la acte cu violență. Printre părțile vătămate se numără și unul dintre interlopii judecați pentru că l-ar fi șantajat pe Florin Salam'', a transmis Christian Sabbagh.

Bebino a fost reținut iar

Trezit din somn de mascați, Marius Alecu, zis Bebino, a părut surprins să fie săltat iar. Liderul clanului Sportivilor este acuzat de această dată că ar fi sechestrat, bătut și jefuit doi bărbați.

Concret, în luna noiembrie a anului trecut, Bebino i-ar fi împrumutat unei cunoștințe suma de 5.000 de euro. Pentru a fi sigur că-și primește banii înapoi, a luat, drept garanție, automobilul de lux al bărbatului, estimat la peste 25.000

de euro, pe care trebuia să-l restituie în momentul în care își primea banii.

Numai că, Bebino nu s-a ținut de cuvânt și a vândut bolidul către un alt interlop, supranumit James, folosind acte false. Astfel, în momentul în care persoana păgubită a venit să-I restituie datoria și să-și primească mașina, s-a trezit cu o gaură de zeci de mii de euro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Interlopul Bebino, săltat de DIICOT. Procurorii îl supectează pentru trafic de droguri de mare risc

Tot noaptea trecută a fost săltat și interlopul supranumit Bebiță. Mascații l-au găsit pe individ dormind, tot într-un șort roșu, în apartamentul său din Călărași.

El a fost audiat în calitate de martor în dosarul instrumentat împotriva lui Bebino. Mai exact, liderul sportivilor i-ar fi chemat pe el și încă un prieten în luna ianuarie a acestui an, într-un apartament din sectorul 2 al capitalei. Acolo, Bebino l-ar fi lovit pe Bebiță și ar fi început să fluture mai multe cuțite prin fața lui, amenințător. Apoi, Bebiță susține că interlopul i-ar fi furat 60.000 de lei pe care îi avea la el.

Bogdan Marinescu, avocat Bebino: ,,El a declarat că n-a fost prezent la acea adresă. Era sub supraveghere operativă în dosarul cocaina, de DIICOT. Credeți că este vorba despre o înscenare? Dacă dumnealui susține că nu a fost prezent acolo. Nu știu ce să cred, dar extinderea urmăririi penale la ora 23, aseară, cu infracțiunea de tâlhărie, nu m-a făcut să cred altceva decât că s-a dorit foarte mult luarea măsurii arestării preventive''.

Însă nici cel ce îl acuză pe Bebino de tâlhărie nu este fără pată. Bebiță este unul dintre interlopii judecați în dosarul în care mai mulți maneliști au acuzat că au fost amenințați pentru a cânta pe gratis la petreceri.

Alături de membrii clanului Dududuianu, Bebiță le-ar fi luat maneliștilor toți banii pe care îi strângeau, din dedicații, la cântări. Iar lucrurile mergeau chiar mai departe. De multe ori, interlopii le planificau chiar ei maneliștilor cântările la care să meargă, tocmai pentru ca banii să ajungă în buzunarele lor. În primă instanță, Bebiță a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în acest dosar. La finalul lunii ianuarie, interlopul a scăpat de orice măsură preventivă în acest dosar.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu același lucru se poate spune și despre Bebino. Ajuns acasă din închisoare abia de 2 săptămâni, liderul sportivilor era plasat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de procurorii DIICOT de trafic de droguri.

Cert este că Bebino are un cazier lung și a fost implicat în mai multe dosare ce au ajuns pe masa procurorilor. Anul trecut, a fost arestat după ce a fost implicat într-o bătaie sângeroasă, la o nuntă din Tărtășești. Iar în urmă cu 4 ani, interlopul a fost grav rănit în urma unei răfuieli cu un clan rival, în plină stradă

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI