Actriță Bianca Sârbu încheie acest an într-un stil inedit: simpatica blondă s-a mutat în casă nouă! Și nu orice locuință, ci o vilă cu gradină, într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Ne-am dorit să fim primii care trec pragul casei, așa că i-am făcut o vizită iar Bianca ne-a întâmpinat cu brațele și ușa larg deschise, a transmis Cristina Dorobanțu.

Bianca Sârbu, căminul perfect

Cu un zâmbet larg pe chip și cu bucuria omului care și-a văzut visul împlinit! Așa ne-a întâmpinat Bianca Sârbu în noua ei locuință din nordul Capitalei. Vila, cu o suprafață de 200 de metri pătrați și cu o grădina mare, după cum și-a dorit actrița, este cea mai recentă achiziție imobiliară pe care au făcut-o Bianca și soțul ei. Una pe care au transformat-o în cămin.

Chiar dacă nu au apelat la un specialist, Bianca și soțul ei s-au descurcat de minune la capitolul amenajări interioare. Un exemplu în acest sens este bucătăria, de o eleganță aparte, cu un blat de quart care reprezintă piesa de rezistență a spațiului.

Citește și: 5 trenduri de design de baie pe care nu trebuie să le pierzi din vedere

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Fiecare cameră din locuință a fost îndelung analizată de cel mai important membru al familiei: cățelul Blue, un bulldog fracez în vârstă de 3 ani, care îi înseninează viața Biancăi.

Etajul este locul în care toți membrii familiei au colțișorul lor de intimitate.

Pe lângă dormitorul matrimonial al Biancăi, aici sunt și camerele celor doi copii ai ei: Miriam, în vârsta de 12 ani și Luca, băiatul în vârstă de 14 ani.

Pentru că vara aceasta nu a apucat să se bucure prea mult de grădină, Bianca Sârbu are planuri mari pentru aceste sărbători: actrița își dorește să transforme întreaga curte într-o mini-grădină a lui Moș Crăciun, plină cu figurine, beculețe și alte asemenea decorațiuni de sărbătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: