Greu de crezut, dar perfect adevărat. Acești doi oameni care merg agale ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, tocmai ce au jefuit bijuteria Piaget de lângă opera din Paris.

Jaf ca în filme la o bijuterie luxoasă din Paris. Întaâmplarea nu este singura

Bărbatul în costum negru are un rucsac, iar cel în bleu, o geantă. În ele sunt bijuterii de lux a căror valoare este estimată între 10 și 15 milioane de dolari.

Nu au lăsat niciun semn. Au intrat pe ușă ca toți clienții. Din primele informații se pare că erau însoțiți și de o femeie. Jaful a avut loc puțin după orele prânzului. Unul dintre bărbați a amenințat personalul cu o armă de foc.

Citește și: Jaf în stil american, în București. Trei bărbați s-au inspirat din filmele americane și au pus la cale un jaf mafiot, ajutați de scutere

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Angajații au fost forțați să deschidă vitrinele și seiful, iar hoții le-au golit fără probleme. Nu au fost victime. Suspecții nu au fost găsiți, iar poliția spune că ancheta este dificilă.

Au trecut deja trei luni de când la doar 200 de metri distanță, în piața Vendome, o altă bijuterie a fost jefuită. Hoții, înarmați, mascați și motorizați au furat și atunci bijuterii de milioane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si