Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Bișnița online de neoprit. Vânzătoarele de pe TikTok au dat startul unui scandal

Tik-Tok -ul a devenit raiul vânzătorilor de ocazie. Fac un adevărat spectacol pe internet cu hainele de lux contrafăcute, pe care le vând cu prețuri și de 10 ori mai mici decât în magazinele cu branduri cunoscute. Iar când afacerea apare la televizor, se pornește iureșul.

Redactia Stirile Kanal D,

Bișnița online de neoprit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Noi suntem cea mai mare problemă din țara asta. Din cauza noastră nu funcționează sistemul de sănătate, din cauza noastră mor copiii la oameni drogați, din cauza noastră se fură fetele la oameni", a declarat o vânzătoare din online.

Revoltate că le-a fost atacată afacerea

Această vânzătoare de ocazie este supărată că afacerea sa de pe Tik Tok a ajuns la televizor. Cu toate problemele din țară enumerate, business-ul live din online a continuat.

"Cea mai mare problemă, cel puțin pentru știrile care ne-a prezentat asta era. Faptul că vindeam eu trei rochii și două genți. Asta constituia o mare crimă", a continuat aceasta.

"....noi ne facem treaba în continuare.

Dumneavoastră care doriți, puteți să continuați. Noi, cei care putem și vrem... facem aici live cu haine și încălțăminte, fiecare cu ce poate..."

Genți, haine și încălțăminte care poartă sigla luxului, dar au preț de zece ori mai mic. Explicația este simplă: toate produsele sunt doar replici ale firmelor celebre, după cum o recunoaște și cea care își laudă marfa pe internet.

"Asta e bișniță, am spus-o de nenumărate ori și de fiecare dată am repetat că ceea ce noi vindem aici este replică și nu original", a mărturisit o bișnițăreață.



"Păi nu ne permitem d-astea, ne permitem d-astea la 2 milioane, 200 lei-300 lei, 500 lei. Noi așa ne permitem", a mai spus aceasta.

"Toate sunt replici, tot timpul v-am spus, toți care ați cumpărat ați știut ce cumpărați. Noi mergem în continuare așa cum am mers și până acum", a mai declarat femeia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Odată ce și-a transmis nemulțumirile live, vânzătoarea a revenit la treabă.

Citește și: VIDEO- Bișnița online sub ochii autorităților. Oamenii vând haine fake pe TikTok

"Rochițe la 120 de lei sau 2 bucăți la 200. Vreau întâi să vă prezint hainele pe care le am la reducere"

Acest fel de marfa se vinde cu nemiluita zilnic, pe internet. Dar autoritățile se declară legate de mâini și de picioare dacă în aceste cazuri nu există vreo sesizare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI