Lupta pentu cumpărături nu s-a dat numai în mediul online. Magazinele de electronice şi electrocasnice au fost, astăzi, pline de clienţi.

Aglomeraţia a fost atât de mare la bancul de probe, încât produsele au fost verificate direct printre rafturi pentru a mai scădea din timpul de aşteptare.

Citeste si: VIDEO| Ultimele pregătiri pentru Black Friday. Ce ne sfătuiesc specialiștii în marketing

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Cel mai repede s-a vândut un telefon, un smartphone care s-a epuizat în 28 de secunde 1000 de bucăţi. În minutul de aur, în fiecare secundă au fost plasate peste 200 de comenzi", a spus Florin Filote, director marketplace.

În 42 de secunde s-au vândut 1000 de televizoare şi 527 de laptopuri. Românii au cumpărat 16 autoturisme şi peste 1 kilogram şi jumătate de aur. Cel mai mare retailer online de la noi aşteaptă vânzări de o jumătate de miliard de lei până la sfârşitul zilei.

Citeste si: Care au fost cele mai cautate electrocasnice în 2018?

Produsele sunt deja ridicate de curieri din depozitul uriaș şi ar trebui să ajungă la clienţi până la sfâşitul lunii. S-au plasat comenzi şi din străinătate, cele mai multe din Marea Britanie, Germania şi Franţa. Cei interesaţi pot inclusiv să-şi facă programări la dentist, cu reducere.

Aproape jumătate din cei care au cumpărat produse online le-au achitat cu cardul.

La primele ore procesarea plăţilor cu cardul a întâmpinat dificultăţi, însă problemele s-au rezolvat în cursul dimineţii.

Citeste si: VIDEO| Începe Black Friday în România. Reducerile ajung până la 80%

Spre după-amiază, a fost vândută și cel mai scump obiect scos la vânzare de Black Friday: un automobil Ferrari a fost cumpărat la prețul de 263 000 de euro, redus de la 300 000.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si