Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- „Blade Runner”, eliberat după 11 ani. Oscar Pistorius și-a împușcat mortal iubita de ziua îndrăgostiților

Oscar Pistorius, cunoscut drept „Blade Runner”, a fost eliberat după 11 ani de închisoare. Sportivul și-a împușcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp.

Redactia Stirile Kanal D,

„Blade Runner”, eliberat după 11 ani [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oscar Pistorius, celebrul paralimpic acuzat că și-a omorât iubita, a fost eliberat condiţionat, azi dimineaţă, dupa 11 ani de închisoare. Atletul, considerat cândva un adevarat erou, a comis cumplita fapta chiar de ziua îndrăgostiților. Și deși nu a negat niciodată că el a apăsat pe tragaci, în toți anii aceștia, a susținut că și-a confundat partenera cu un hoț. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Silvia Ioniță.

„Blade Runner”, eliberat după 11 ani

Tragedia care a făcut înconjurul lumii în 2013 avea loc chiar de ziua îndrăgostiților. Zi în care paralimpicul sud african, Oscar Pistoriu și-a împușcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani.

Pistoriu s-a născut cu o boala incurabilă, iar la vârsta de 11 luni, ambele picioare i-au fost amputate de sub genunchi.

Asta nu i-a stat însă în cale sa urce pe culmile succesului și să câștige medalie dupa medalie.

Însă a fost nevoie de o singură noapte ca cel supranumit Blade Runner să treacă de la super-erou la criminal. Reeva și Pistorius aveau trei luni de relaţie când modelul a înnoptat la casa acestuia din Pretoria. La mizeul nopții, chiar dupa ce Reeva își mărturisește iubirea pentru atlet într-un bilețel de dragoste, acesta a împușcat-o prin ușa băii.

Deși judecatorii nu au crezut niciun cuvânt din declarațiile lui Pistorius, atletul a susținut din prima clipă ca totul a fost un accident după ce a confundat-o pe tânără cu un hoț.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Procurorii au declarat că uciderea a fost premeditată şi că a Oscar a împuşcat-o pe Steenkamp după ce aceasta a fugit la toaletă în urma unui conflict conjugal. După 11 ani de la cumplita fapta, fostul campion paralimpic a fost eliberat condiționat, iar astăzi a părăsit închisoarea.

El va fi izolat la domiciliu în anumite ore din zi și i se interzice consumul de alcool si colaborarea cu presa.

Citește și: Cine ar fi posibilul suspect în cazul dublei crime din Italia, în care două românce au murit? Maria Russ și Delia Zărnișcu au avut parte de clipe de coșmar înainte de a-și da ultima suflare

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI