Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Borduriada” a trecut la nivelul XXL. Betonul înghite și spațiile verzi

În capitala in care primarii se plang ca au prea putini bani au aparut bordurile XXL! Unii locuitori sunt revoltati ca betonul a inceput sa inghita inclusiv din spatiile verzi si aduna semnaturi pentru a opri lucrarile. E nevoie de investitii, asta e clar. Doar ca inainte de borduri ar fi alte lucrari importante, se plang locuitorii Bucurestiului. Din pacate, e o situatie pe care o intalnim in orice localitate in care exista bani de cheltuit.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Capitala, primarii gandesc la scara mare. De ce sa se chinuie cu borduri de cateva kilograme? Mai nou, se investeste in blocuri uriase care pot fi mutate doar cu ajutorul utilajelor. Poti sa le consideri garduri, banci sau borduri XXL. Fiecare, dupa puterea imaginatiei.

Problema banilor publici imparte imediat alegatorii in mai multe tabere.

In Bucuresti, borduriada e o afacere la scara uriasa. Gasim borduri colorate sau chiar randuri duble intinse pe kilometri intregi.

In alta parte a orasului descoperim oameni suparati pentru ca trotuarul si bordurile s-au mutat pe spatiul verde. In Capitala nu e greu sa gasim alte probleme care s-ar cere rezolvate, poate, inaintea bordurilor. De exemplu, strazile de pamant.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

In acelasi oras, primarul general si edilii de sector se plang de bugetul subrezit.

Citeste si: Ion Iliescu, luna iulie va fi critică! Astrologul Ioan Burculeț, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a fostului președinte

Citeste si: Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni! Citeşte povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu!

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Gabriela Vranceanu Firea, primarul general al Capitalei: Este un deficit de un milliard de lei pe care trebuie sa-l compensam sub o forma sau alta.

Robert Negoita, primarul sectorului 3: Sumele de care am fost vitregiti in primele 3 luni ale anului vor fi restituire.

Cu bugetul mai mare sau mai mic, un lucru devine evident: investitiile in pavaje si borduri nu par sa se opreasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI