În loc de tradiționalul brad verde, împodobit cu globuri, beteală și instalații luminoase, administratorii acestui mall din Brașov au venit cu o idee inedită: pomul de Crăciun decorat cu cuvinte.

„Acest brad diferit, de 16 metri înălțime, care este făcut din 300 de cuvinte magice pozitive. V rem ca fiecare vizitator să se simtă în siguranță și să asocieze anul care vine cu unul din cuvintele din brad și să-i aducă noroc și un an mult mai bun”, spun comercianții.

Bradul de Crăciun făcut doar din cuvinte atrage ochii clienților

Pomul inedit atrage toate privirile, iar clienții mall-ului nu pleacă de lângă el fără să facă poze care, mai apoi, ajung pe rețelele de socializare.

„Consider că este o alegere foarte inspirată, cumva chiar transmite o emoție, ne face să ne gândim mai bine la toate sentimentele, toate trăirile pe care le-am avut în acest an.
N-am mai văzut niciodată așa brad cu cuvinte”, spun clienții.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din sutele de cuvinte care împodobesc bradul, fiecare persoană poate crea propria poveste despre anul care a trecut și își poate pune dorințe pentru anul care vine.

„Anul 2020 a debutat cu emoție din cauza pandemiei care a afectat toată planeta, mai apoi oamenii au avut speranță că totul va fi bine. În timp și-au dezvoltat empatia, dar și bunătatea pentru cei din jur pentru ca acum, la final de an, cu toții să simtă magia sărbătorilor de iarnă”, relatează corespondentul Kanal D la Brașov, Adrian Jătăreanu.

Tot aici copiii din Brașov pot să vorbească zilnic cu Moș Crăciun. Doar că în acest an, bătrânelul simpatic îi întâmpină pe cei mici printr-un ecran uriaș. Iar ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, celelalte decorațiuni au o tematică specială.

Un brașovean și-a făcut bradul doar din instalații luminoase

„Am pregătit o poveste, un Crăciun alb, un white Christmas, o mică scenetă din locuri îndepărtate aduse aici să zicem din Laponia sau de la Polul Nord, din locurile acelea unde îl găsim pe Moș Crăciun”, spun comercianții.

In alta parte a Brasovului, un localnic a avut o idee inedita pentru a-i atrage atentia lui Mos Craciun.Petrut a montat pe fațada blocului în care locuiește un brad uriaș făcut doar din luminițe. Împreună cu un vecin, a făcut scheletul pomului din fire, apoi a pus instalația.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Ne-am suit pe bloc, am întins-o pe bloc, le-am dat jos cu două bidoane de apă ca să stea întinse, deci a fost
- A fost o operațiune amplă?
- Da.

Cam cât a durat?
- Două zile.
- Vreți să vă asigurați că vă vede Moș Crăciun și vine?
- Da, da!, spune creatorul.

Bradul luminos are o înălțime de nouă metri, iar Petrut a folosit două instalații a câte 30 de metri fiecare si una de cinci metri pentru steaua din vârf.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si