În replică, tânărul spune că nu e nimic adevărat și că sunt ani de zile de când Brigitte l-ar fi gonit de acasă de nenumărate ori. Susține că a dormit pe la prieteni, prin stațiile de metrou și prin gări. Robert, fiul de 19 ani al lui Brigitte, era acasă, împreună cu doi prieteni, un băiat și o fată. Ar fi consumat stupefiante, spune chiar mama lui, apoi, pe la 6 dimineața, i-a furat autoturismul de lux și a gonit nebunește.

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

”Mi-a fost vandalizata casa de niste indivizi pe care nu-i cunosc si i-am gasit la mine in casa si mi-a fost furata masina! Si mi s-a adus masina distrusa total! O masina!”, spune Brigitte.

Brigitte a chemat poliția, iar agenții, după ce i-au percheziționat tânărului camera și nu au găsit nimic suspect, i-au dus la secție pentru audieri atât pe el cât și pe mama lui. Acolo, potrivit unor surse din anchetă, femeia de afaceri ar fi mărturisit că au existat și alte episoade când fiul ei ar fi bătut-o, tot pe fondul consumului de droguri. Tânărul, însă, are o altă variantă:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Au venit niste prieteni, am ascultat muzica mai tare, ea era obosita. Mi-am insusit o sticla de vin de la ea, am baut, s-a suparat ca am dat muzica tare, a venit bum, bum pe scandal, de la o scanteie a iesit incendiu. Referitor la ce a spus ca am ridicat mana la ea, ca as face acest gest tragic ca un barbat sa dea intr-o femeie, mi se pare deplorabil.

Am sunat-o de la sectie, mi-a zis ca la ea in casa nu am ce cauta, eu acum sunt homeless, nu am casa, dar ma descurc”.

Citeste si: Răsturnare de situație! Brigitte Pastramă a fost bătută de fiul său, nu de soț! Primele declaraţii: "S-a drogat si m-a jefuit. Mi-au furat chiar şi maşina"

Robert spune că ar fi mers cu mașina mamei sale doar până la capătul străzii și înapoi. Un gest necugetat pe care îl regretă. Povestește, însă, că divergențele dintre ei sunt vechi. Au început pe când el avea doar 14 ani și de atunci, Brigitte nu i-ar mai fi dat nici bani și nu e prima oară când scoate afară din casă, susține tânărul:

”Am dormit si pe banca in parc, si la metrouri, am trait viata de artist”.

S-ar fi schimbat ceva în viața lui abia după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă:

”Florin, o bombonica de baiat, mama e mai fericita de cand a venit el, el mereu m-a inteles, a incercat sa calmeze certuri, pentru Florin jos palaria. Cateodata zici ca sunt invers, el mai mama cu sufletul si ea mai barbateste, e dubios!”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Citeste si: Declarații EXCLUSIVE făcute de Brigitte Pastramă despre scandalul zilei! ”Noroc că m-a apărat Florin..”

După audierile din această dimineață, Brigitte le-ar fi spus polițiștilor că, totuși, nu vrea să-i facă rău fiului ei și nu va depune plângere. Însă anchetatorii fac în continuare cercetări în acest caz!

Robert a fost elev la un liceu cu predare în limba germană și visează să devină un DJ cunoscut. Tatăl lui, fostul soț al lui Brigitte, a murit în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si