Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - BRomania, o altfel de dorință. Actorul a avut un an plin de realizări și evenimente

Matei Dima, cunoscut și ca BRomania a avut un an plin de succes și de evenimente. Cu toate astea, actorul a început anul cu dorință personală.

Maria Stiuca,

BRomania, o altfel de dorință [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Are succes, umor și talent cu carul! Și totuși, ceva pare să-i lipsească. Actorul Matei Dima, zis și BRomania, a avut un an plin de realizări și evenimente. Recunoscut drept unul dintre cei mai buni și prolifici producători de film ai momentului, tânărul a început anul în forță. Dar nu cu o rezoluție profesională, ci o dorință... personală”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

BRomania, o altfel de dorință

Pentru Matei Dima anul 2024 trebuie să fie total diferit față de anii anteriori. Tânărul actor traversează o perioada cu multe succesuri profesionale și este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentați producători. Și-atunci, de ce să schimbe asta, vă întrebați? Ei bine, i-am pus și noi aceeași întrebare și am primit un răspuns neașteptat.


„Îmi doresc foarte mult o relație serioasă, s-a auzit, o relație serioasă. Da, o relație serioasă. Nu mai pot. Am golănit prea mult, am vagabonțit vrea mult și este pentru prima dată când știu ce vreau”, a spus Matei Dima.

Citește și: VIDEO- Povestea unui imperiu auto. „Ferrari”, producția fenomen, a avut recent premiera într-un cinematograf din Capitală

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ați auzit bine! La 36 de ani, Matei a decis că este timpul să se gândească mai mult la viața personală. Chiar dacă nu are o reputație de crai, actorul nu a găsit până acum persoana alături de care să vrea să îmbătrânească. Dar a avut timp suficient să își dea seama ce calități caută la partenera ideală.

„Trebuie să fie o persoană susținătoare, să fie inteligentă. Nu sunt cel mai deștept om, dar am și eu niște chestii pe care le-am dobândit, atracție și astea nu mai spunem, pentru că toți știm că trebuie să fim atrași și cel mai important, să suporte faptul că sunt Gemeni”, a mai spus BRomania.
De altfel, recunoaște că viitoarea lui parteneră va avea de furca cu el, căci adevărata lui personalitate este diferită față de cea pe care o cunoaște publicul.


„Deprimat. Absolut toată lumea când mă cunoaște în viața reală îmi spune, bă, credeam că ești mai funny în realitate, iar eu o iau ca pe un compliment”, mai recunoaște actorul.
Dacă pe plan personal Matei își caută încă succesul, în plan profesional succesul l-a găsit de mult pe tânărul actor. Ultimii ani i-au adus nenumărate proiecte și o recunoaștere internațională binemeritată, atât ca actor, cât și ca producător.
Ultimul său proiect este o producție cinematografică bazată pe propriile trăiri.
Deși anul este abia la început, se anunță unul destul de aglomerat pentru Matei, care muncește în paralel la mai multe proiecte ce vor apărea pe marile ecrane în perioada estivală.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI