Mii de turisti romani se duc si anul acesta pe litoralul vecinilor, incantati de plajele curate, de hotelurile luxoase si, fireste, de preturile mult mai mici decat in Mamaia. Reporterii Kanal D au dat o fuga la Nisipurile de Aur, unde ofertele sunt de nerefuzat.

O mare turcoaz, nisip fin si hoteluri de lux, asemanatoare celor din Dubai. Toate acestea sunt atuuri ale vecinilor bulgari, care si anul acesta asteapta un val urias de turisti romani.

Citeste si: VIDEO| Cauti locuri de relaxare? Gradina Botanica din Cluj e locul ideal!

In centrul statiunii Nisipurile de Aur apare, impunator, un hotel de 5 stele. Are 17 niveluri si 325 de camere. Desi e vechi de peste 5 decenii, proprietarii l-au renovat complet acum 5 ani.

"Camerele pe noapte incep de la 66 de euro de persoana, cu mic dejun, pranz si cina, iar bauturile sunt incluse pe timpul meselor. In plus, avem petreceri pentru adulti si copii in perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai", spune reprezentanta resortului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Hotelul are un restaurant luxos situat la ultimul etaj.Clientii cazati aici sunt rasfatati cu mancaruri fine. Mancarea e foarte buna, delicioasa, iar privelistea e cea mai buna parte din a fi cazat aici.

Turistii gasesc tot ce au nevoie in interiorul hotelului.

Iar in cazul in care vom avea parte de vreme racoroasa in aceasta minivacanta, nicio problema. Turistii se pot bucura de astfel de piscine moderne, iar apa aceasta este incalzita la temperatura de 28 de grade.

Mult mai cald decat va fi in apa marii, evident.

Tot in statiunea bulgareasca gasim si un hotel de 4 stele, care are oferte all-inclusive pentru Paste si intai Mai. "In hotelul nostru asteptam aproximativ 20 de familii de romani si cred ca rezervarile vor fi mai multe, pentru ca primim din ce in ce mai multe solicitari. Doar ce am primit solicitari pentru 5 camere, deci cred ca nivelul gradului de ocupare va fi mai mare. Preturile noastre pornesc de la 25 de euro de persoana, la all inclusive", mai spune reprezentanta hotelului.

In aceste zile, antreprenorii isi amenajeaza beach-barurile de pe litoral, in vreme ce autoritatile refac plajele.

Citeste si: Gestul emoționant al tatălui Andreei, fata care a murit la Paris după ce a căzut în gol. Ce a decis acesta, după ce și-a pierdut fiica

Pana la inceputul minivacantei, nisipul de aur trebuie sa arate ca-n palma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si