Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cafea, carne de vită, pui, porc sau chiar ciorbă înlocuite cu... pastile! Am putea mânca asemenea astronauților/Cum arată mâncarea viitorului

Am putea mânca asemenea astronauților! Gândul că mâncarea viitorului ar putea fi comprimată în niște tablete, oamenilor le dă mari bătăi de cap.

Albert Matei,

Cafea, carne de vită, pui, porc sau chiar ciorbă înlocuite cu... pastile! Am putea mânca asemenea astronauților/Cum arată mâncarea viitorului

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Și cu toate că această idee este doar un prototip, totuși oamenii se cam dau în lături atunci când văd cum ar putea arăta mâncarea din farfuria lor peste câțiva ani!

Am putea mânca asemenea astronauților

„În interior avem meniul vită, 6 tablete sunt vită și alte legume și condimente, două tablete sunt dulciuri, și două tablete sunt cafea, cu și fără cofeină.”

Aceste tablete pot conține adevărate meniuri zilnice cu diverse tipuri de carne, legume, sau chiar deserturi, comprimate în niște așa-zise pastile ce pot înlocui prânzul, cina, ori micul dejun.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mădălina Ilie, fondator start-up: „Noi le vedem utilizarea lor la potențial cât mai mare, la orele prânzului, pentru că dimineața suntem încă acasă, ne putem prepara ceva rapid, însă apoi, după ora 9-10, intrăm în activitățile zilnice și prânzul este marea problemă, timpul din mijlocul zilei în care avem tot felul de opțiuni, poate nu avem timp să comandăm mâncare, poate nu avem timp să preparăm ceva la plic, și atunci ele sunt ca o mănușă pentru astfel de situații.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI