Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Campania "Dăruiește Crăciun!" a ajuns la Eric și Luca, doi băieți frumoși și isteți, crescuți doar de mamă. Moș Crăciun le-a îndeplinit dorința în acest an

Prin campania "Dăruiește Crăciun!", sărbătorile sunt mai fericite pentru Eric și Lucra. Cei doi frați, crescuți doar de mamă, au primit în acest an, mult așteptatele cadouri de la Moș Crăciun.

Redactia Stirile Kanal D,

Dăruiește Crăciun_ [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, se încheie astăzi cu Luca și Eric, doi frați tare simpatici, dar tare greu încercați. Mama îi crește singură într-o cămăruță de câțiva metri, dar asta nu-i oprește să viseze. În parteneriat cu World Vision România, le-am făcut o surpriză de sărbători și am mers împreună la Târgul de Crăciun. Ajutorul Moșului a fost Radu Andrei Tudor, a declarat Silvia Ioniță.

Moș Crăciun a fost darnic, în acest an, cu Eric și Luca

Luca și Eric au fost cuminți anul ăsta. Și în fiecare an. Și totuși, Moșul niciodată n-a adus tot ce și-au dorit. Dar au înțeles repede că cel mai de preț cadou e căldura și dragostea care se simt la ei acasă- în cămăruța unde dorm toți trei.

Mama îi crește singură de 4 ani. Nu e ușor, dar măcar acum e liniște. Și au timp să viseze. Eric știe deja ce vrea să se facă atunci când va crește.

"Două lucruri. Profesor de sport și arheolog", a spus Eric.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pentru cei doi băieți frumoși, Moșul a pregătit anul ăsta o surpriză mare ca visurile lor. Ne-a dat cadourile lui din traistă și ne-a lăsat să le ducem până-n căsuța lor. Iar apoi, ne-a făcut semn că a mai pregătit ceva.

Radu Andrei Tudor le-a fost pentru o seară ghid la târgul de Crăciun.

A simțit și el bucuria din ochii lor, iar acum vă lăsăm și pe voi să o trăiți prin ei.

Pentru ca toate astea să fie posibile, Kanal D, prin campania „Dăruiește Crăciun”, și-a unit forțele cu World Vision România. Împreună ne-am propus să copiii din satele Romaniei la un Târg de Crăciun pentru prima oară în viața lor, și să le oferim împreună o experiență de neuitat.
Poți contribui și tu la bucuria acestor micuți printr-un SMS la 8864, cu textul SPERANTA, în valoare de 4 Euro/luna, sau donând orice sumă pe www.worldvision.ro. Dăruiește Crăciun acolo unde nu există!

Citește și: VIDEO- Campania "Dăruiește Crăciun!" a ajuns la Ana, mama care crește trei copilași. Povestea emoționantă a femeii cu voce duioasă și putere de titan

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI