Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cântăreața Mira și cea mai bună prietenă a ei sunt ca două surori

Artista Mira are o prietenă atât de bună încât sunt ca două surori. E o diferență de un an între ele, dar își cunosc toate secretele.

Iulian Ciurea,

Mira și Oana sunt două prietene mai apropiate ca surorile [Sursa foto: Arhivă personală]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rad impreuna, isi cunosc toate secretele si isi impartasesc gandurile. Intre artista Mira si jurnalista Oana este o diferenta de varsta de doar un an, dar o prietenie adevarată.

Cele doua sunt atat de apropiate incat merg in vacanta impreuna si maninca impreuna ori de cate ori au ocazia. Noi le-am intalnit la un restaurant din Capitala unde ne-au povestit cum a inceput totul.

„A pornit de la parintii nostri, de la tatii nostri mai exact care sunt prieteni de foarte multi ani, nu se stie de cand. Ulterior s-au imprietenit si mamele ulterior dupa ce s-au pus fiecare la casa lui. Si aparand noi pe lume ne-am imprietenit si noi, da dar stai putin, noi eram si in acelasi liceu”, spune Oana.

Prietenia dintre Mira și Oana s-a sudat când s-au mutat împreună

Legatura dintre cele doua s-a sudat mai mult in momentul in care s-au decis sa locuiasca impreuna.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Ne-am mutat impreuna cand am venit la Bucuresti. Cand ea a venit la facultate, eu eram deja inainte ei la Bucuret si cand a venit si ea, am vorbit sa ne mutam impreuna”, spune Mira.

Mira si Oana se cunosc atat de bine incat testul prieteniei a fost floare la ureche pentru ele.

Oana cunoaste totul despre Mira, chiar si despre somnul ei.

Cel mai greu moment al prieteniei lor a fost acum 3 ani cand Mira a suferit un accident rutier.

„Eram reporter si urma sa dau un live despre un accdient de pe dealul negru cu 3 raniti, nu stiam foarte multe detalii si in timp ce dadeam liveul, din casca auzeam ca imi suna teledonul insistent si mi-am dat seama ca se intampla ceva.

Dupa ce am dat liveul, am vazut ca cea care ma suna era mama ei care m-a sunat si mi-a spus ca Mira a avut un accident pe Dealul Negru”, spune Oana.

Pentru artista, Oana este criticul ei muzical si omul care ii da totdeauna sfaturi bune.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI