Ca să mai scape de canicula din marile orașe, sute de turiști s-au îndreptat către „Canionul 7 scări” de lângă Brașov. Oamenii au avut parte de răcoare și aer proaspăt de munte, dar nimeni nu se aștepta ca potecile să fie pline de drumeți. Mulți au vrut să viziteze celebrele scări, dar acolo s-au lovit de o coadă interminabilă.

Sute de turiști dornici de aventuri pe munte

Dar în inima naturii, așteptarea nu a fost chinuitoare mai ales că termometrele nu au trecut de 20 de grade Celsius.

„Dacă în oraș ne topeam la 31 de grade Celsius, aici la „Canionul 7 scări”, temperatura este chiar și cu 10 grade mai mică. Nu este de mirare că în aceste condiții sunt peste două sute de oameni care stau la coadă ca să urce „Canionul 7 scări”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Citește și: Turiști evacuați cu elicopterul în Retezat. Acțiuni în "cascadă" pe Masivul Retezat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care n au vrut să aștepte la coadă au încercat traseul de tiroliană. La cei 56 de ani, Ileana a vrut să experimenteze adrenalina la coborârea pe corzi.

Turiștii care au căutat relaxare s-au mulțumit doar cu o plimbare pe potecile de munte. Traseul până la canion și înapoi durează în jur de o oră și jumătate și este accesibil oricui. Acești soți din Târgoviște au venit special în Brașov ca să se bucure de natură.

Turiștii care vor să viziteze „Canionul 7 scări” trebuie să știe că obiectivul este deschis zilnic între orele 10.00 și 17.30. Pentru acces, adulții vor plăti 20 de lei, iar copiii și studenții 10 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si