"Romantici incurabili și îndrăgostiți ca-n prima zi! Este vorba despre Alina și Romeo, într-un cuvânt trupa Alesis, cei care au venit în luna iubirii să ne dezvăluie care este secretul unei relații de durată, dar și care sunt micile lor plăceri", a transmis Cristina Dorobanțu.

Care sunt secretele unei relații de durată? Află povestea Alinei și a lui Romeo, trupa Alesis

- Bine ați venit la noi.

Alina, Romeo sunteți mereu împreună. Atât acasă, cât și pe scenă și totuși mereu îndrăgostiți. Care este secretul unei relații de durată?

Secretul este pentru noi încredere reciprocă respect și toleranță, de ce nu, a declarat Alina.

O casă a iubirii care trebuie neapărat construite din aceste materiale, ce spune ea, toleranță, încredere și respect, e neapărat necesar, a declarat Romeo.

- Se spune că dragostea durează trei ani. 

La noi durează de aproape treizeci și trei de ani, a declarat Alina.

- Urmează un spectacol, ce-mi spuneți despre el?

Așteptăm de mult să putem anunța în direct, anunțăm în premieră astăzi la voi spectacolul pe care noi o să-l avem pe data de 8 mai în București pentru prima dată, în București, după care probabil că vom merge în mai multe zone ale țării, la sala Luceafărul.

Un spectacol cu muzica aleasă, dar și cu invitați de marcă ai scenei românești, artiști foarte îndrăgiți, va fi o poveste pe care ne va fi greu să o cuprindem în cele două ore și jumătate de spectacol, cu dansatori cu tot felul de surprize, a declarat Alina.

Va fi o clipită spectacolul acesta. Așa de multe lucruri avem de prezentat publicului nostru care ne presează mereu cu întrebări și sunt convins că vor veni și din țară la acest spectacol invitați pe care îi așteptăm cu mare, mare drag,

a declarat Romeo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru moment facem la Sala Luceafărul și sperăm ca în toamnă sau în primăvară să ne mutăm la o sală mai mare, a declarat Alina.

- Am observat în ultimele postări de pe rețele de socializare faptul că fanii dvs vă lăudau pentru mesajul superb transmis în melodia "Am să-ți fur iubirea țoată". Haideți să ascultăm un fragment împreună acum.

Muzica este scrisă de Romeo, versurile îi aparțin Angelei Mihai. Vreau să spun că melodia asta a fost creată într-o seară de februarie, în urmă cu câțiva ani. Romeo a compus-o și mi-a prezentat-o și i-am spus nu-i schimb nimic, așa o să rămână, am și stabilit unde o să facem videoclipul. Este filmat în comuna mea natală, în comuna Brebu județul Prahova, la mănăstire, pentru că mi s-a părut că se potrivește cu atmosfera piesei este un alt fel de blestem să fiți atenți la cuvinte,

a declarat Alina.

Blestem între ghilimele, pentru cei care trădează dragostea... Noi încercăm să-i punem pe traiectorie, noi pledăm pentru iubire, pentru familie, pentru prietenie, pentru lucrurile frumoase. Adică este mesajul pe care îl transmitem prin toate piesele pe care le avem noi, sunt peste două sute de piese proprii din care este extraordinar de greu să alegi douăzeci pe care să le prezinți într-un spectacol, mai ales dacă ai niște invitați excepționali și așa se va întâmpla care și vor avea duete cu noi, de fapt, sunt primele duete care vor fi baza unui mare spectacol pe care îl punem la cale cât de curând, unde să avem toți invitații noștri de marcă și împreună să avem un spectacol de amploare, a declarat Romeo. 

- De unde vine inspirația?

Numai din viață, din ceea ce trăim, din ceea ce gândim și încercăm să dăm oamenilor ceea ce își doresc, adică să-i hrănim cu bucurie cu speranță cu frumos, a declarat Romeo.

Și tocmai de aceea ne numim Alesis, pentru că noi sunt deviza noastră este muzică aleasă pentru oameni aleși, pentru cei care îndrăgesc muzica de calitate și muzica bună și lucru bine făcut, a declarat Alina.

Și aș zice pentru toată lumea, pentru că și dacă nu îndrăgesc muzica aleasă, vrem să-i tragem, să-i convertim, îi aducem de partea noastră, a declarat Romeo.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

- Știm că sunteți foarte buni prieteni cu mulți artiști, printre care cu Matilda Cojocărita și cu soțul dânsei, Ștefan Cigu. Cu ei de fiecare dată când vă întâlniți țineți un mini concert pe rețele de socializare spre încântarea fanilor. Cine a venit cu această idee?

Această idee ne-a venit în pandemie, din dorința de a fi aproape de publicul nostru. Noi în fiecare joi am avut am făcut transmisii live cu invitați prietenii și artiștii de marcă, se numeau Serile Alese. Atât de îndrăgite au fost. Chiar acum au venit din Elveția copiii și ne-au spus da de ce nu le mai faceți, pentru că toată lumea vrea să urmărească și o să revenim într-un nou format cu aceste Seri Alese, în care vin prietenii noștri cântăm povestim și e ca o atmosferă de sărbătoare la noi în casă, a declarat Alina.

- Domnule Romeo, dacă nu ați fi început să cantați alături de soția dvs, ați fi rămas în învățământ, ca și profesor?

La mine a fost o tradiție. Mama tata sora lucra au lucrat sau lucrează în învățământ și am mers și eu pe această cale, dar la un moment dat mi se părea că undeva trișez, apropo să nu mai trișăm în viață. Mi se părea că nu pot să le duc pe toate la superlativ și atunci am dedicat absolut totul muzicii, mai ales că am avut și muza lângă mine și mă simțeam dator ca și chiar și pentru ea să compun muzică. Are un glas pe care îl îndrăgesc cel mai mult din România, poate e normal. Dar n-am să uit când a spus dna. Irina Loghin, căreia îi transmitem la mulți ani cu ocazia zilei de astăzi, ne-a spus că de la Maria Tănase n-a auzit o voce ca a Alinei, într-o emisiune televizată. Mi s-a părut maxim să spună dna. Irina Loghin așa ceva și atunci merită mult și am zis că merită să renunț la învățământ pentru a mă dedica cu totul muzicii, a declarat Romeo.

Citește și: VIDEO- Melodia „Testament” care a sensibilizat planeta. Povestea artistei care a scris ultima sa piesă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: