Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Caz șocant în Caraș-Severin! O femeie și-a ucis bebelușul de doar 1 an și 2 luni

Caz dramatic noaptea trecută într-o locuință din satul Scăiuș, județul Caraș-Severin! O tânără mamă și-a sugrumat copilul de doar 1 an și două luni. Femeia a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentată în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Alexandra Costea,

Caz șocant în Caraș-Severin! O femeie și-a ucis bebelușul de doar 1 an și 2 luni

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sâmbătă, 5 august 2023, în jurul orei 23.00, oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la descoperirea unui copil decedat în casa familiei din satul Scăiuş, județul Caraș-Severin. Cu toate că au ajuns imediat la fața locului, echipele de prim-ajutor nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața micuțului.

"În data de 5 august a.c., la ora 22.55, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Scăiuș ar fi decedat un minor în vârstă de aproximativ un an. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în prezent fiind desfășurate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanții IPJ Caraş-Severin prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Un tren a deraiat în Pakistan. Mai mulți morți și răniți

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au preluat investigația în acest caz, iar recent au furnizat informații cu privire la desfășurarea tragică a evenimentelor.

Femeia- și-a ucis copilul cu propriile mâini. Filmul tragediei din Caraș-Severin

Conform anchetatorilor, mama și-a ștrangulat fiul sâmbătă, în jurul orei 19.00.

"Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin  au fost sesizați în cursul zilei de 06 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, com.

Fârliug, din județul Caraș-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i  în acest mod decesul.

Citește și: Povestea bărbatului care a devenit milionar după ce a făcut o predicție despre Bitcoin. Totul a început acum 10 ani. „Nimeni nu m-a ascultat”

La data de 06 august 2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numita L.A. sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă prev. de art. 199 alin. (1) Cod penal rap. la art. 188 alin. (1) Cod penal, luându-se faţă de aceasta măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeași dată s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de numita L.A., urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă", au transmis reprezentanții Biroului de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Se așteaptă ca tânăra mamă să fie adusă în fața instanței cu cererea de arestare preventivă. Conform unor informații, femeia avea grijă de băiețelul ei alături de familie. Se spune că suferea de depresie, deși nu era sub tratament, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit după venirea pe lume a celui mic.

Citește și: VIDEO: Ucraina a lovit un petrolier rusesc cu o dronă maritimă la câteva ore după ce a atacat o bază navală: ”Nu poate exista nicio justificare pentru astfel de acțiuni barbare”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI