Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Caz terifiant la Reșița: Un tată și-ar fi agresat sexual fetița de numai trei ani și jumătate. E cutremurător ce le-a povestit copila psihologilor

Un caz terifiant este anchetat la Reșița. Mama unei fetițe de 3 ani și jumătate formuleazã acuzații extrem de grave la adresa fostului ei soț.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia spune că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe cea mică, iar polițiștii ar fi ignorat-o pe motiv că, nu are filmări cu abuzurile. Însă după un raport psihologic cutremurător a fost deschis dosar pentru viol asupra unui minor.

Biata femeie, asistent universitar in Resita, spune ca de un de zile traieste ca-n infern. In octombrie anul trecut, dupa mai multe probleme medicale ale fetitei de numai 3 ani si jumatate, avea sa faca o descoperire terifianta. E posibil ca micuta sa fi fost agresata sexual de tatal ei, fostul sot al femeii de care a divortat in 2017.

Citeste si: VIDEO| Campioane la box, agresate de un polițist. Bărbatul era antrenorul lor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Ingrozita si cu sufletul rupt in bucati, femeia s-a dus glont cu fetita la medic, apoi la politie. Acolo, insa, ar fi suferit inca un soc. Oamenii legii i-ar fi spus ca nu au ce sa faca atata vreme cat nu le aduce dovezi concrete ale agresiunii.

Fara niciun ajutor de niciunde si plimbata intre protectia copilului si politie, femeia si-a dus copila la un psiholog din Timisoara. Raportul intocmit de acesta e de-a dreptul cutremurator.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat în beciul din casa groazei

In timpul sedintelor, cu ajutorul unui joc cu papusi, fetita a povestit cat de deviant era comportamentul tatalui fata de ea.

In plus, barbatul i-ar fi spus ca totul trebuie sa ramana secret.

Individul neaga orice acuzatie si spune ca totul e fabulat de fosta sotie care ar vrea sa se razbune si ar invata-o pe cea mica ce sa spuna.

Pe numele tatalui s-a deschis dosar penal pentru viol asupra unei minore si amenintari. Ramane de vazut care va fi concluzia anchetatorilor. Pana atunci, copila ramane in grija mamei, dar barbatul are dreptul sa o vada in continuare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI