Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce planuri are Elena Udrea în România. Iubitul ei a dezvăluit tot

De cand a pasit pe pamant romanesc, Elena Udrea nu a parasit vila iubitului din Corbeanca. Singurele imagini cu fostul ministru al Turismului sunt cele suprinse aseara, cand a iesit la fereastra cu fetita in brate. Logodnicul - in schimb - ne-a marturisit ca Elena Udrea nu mai sta cu gandul la dosarele penale, ci la botez si la nunta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa un drum extenuant din Costa Rica pana in Romania- Elena Udrea s-a refugiat in vila iubitului din Corbeanca- unde a stat ascunsa pana aseara- cand s-a lasat filmata pret de cateva minute. Si-a facut aparitia de mai multe ori la fereastra plimbandu-si fetita in brate.

ADRIAN ALEXANDROV: Elena este in casa, se odihneste.

REPORTER: Cum a fost prima noapte acasa?

ADRIAN ALEXANDROV: Foarte frumoasa.

REPORTER: Micuta cum este?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

ADRIAN ALEXANDROV: A dormit bine, s-a odihnit, acum e prin casa se joaca cu bunica.

Elena Udrea a explicat doar pe retelele de socializare de ce a renuntat la cererea de azil politic in Costa Rica si a venit in Romania: „Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.

Nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce”.

REPORTER: Pregatiri de botez?

ADRIAN ALEXANDROV: Incercam sa stabilim exact, sa vedem data, biserica, ziua, invitatii, trebuie sa o facem daca tot am venit acasa.

REPORTER: Nunta?

ADRIAN ALEXANDROV: Incercam sa finalizam cu botezul si pe urma vedem cu nunta.

Intre timp, Elena Udrea isi pregateste apararea in cele trei dosare in care este cercetata pentru fapte de coruptie.

Unul dintre ele este Gala Bute- in care a fost initial condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare- la scurta vreme dupa ce fugise in Costa Rica. Dupa o decizie a Curtii Constitutionale- condamnarea a fost anulata si procesul s-a reluat.

Si buna ei prietena si colega de celula, Alina Bica, a renuntat la solicitarea de azil politic si a plecat din Costa Rica inca de vineri, 5 iulie.

„Ele se vor putea intoarce in Costa Rica doar cu viza de turisti, vor avea o permisie de 90 de zile de stat aici, si nu vor mai putea cere refugiu politic pentru ca s-au intors in tara de origine impotriva careia au cerut protectie la inceput. In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, avand in vedere ca a nascut fetita aici, poate veni sa ceara resedinta sau chiar si nationalitate, insa acesta ar fi un proces de lunga durata”, spune jurnalistul Gustavo Fallas, pentru Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI