Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Ce reacție are un băiețel de 4 ani care aude pentru prima dată vocile celor din familia sa

Momente emoționante surprinse în direct cu camera de filmat de pe telefon. Un puști aude pentru prima dată vocile celor dragi din familie.

Sorin Negru,

Este surprins de ce aude, apoi zâmbește și râde fericit 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sawyer este un copil de patru ani din Toronto, Canada, care a fost diagnosticat cu sindromul Pendred  încă de la naștere, ceea ce înseamnă că nu putea auzi.

Citește și: „Am primit o scrisoare în care mi se spunea că sunt mort.” Ce a făcut bărbatul de 48 de ani pentru a dovedi că este în viață

În urma unor intervenții chirurgicale pentru implanturi cohleare, el și-a putut auzi pentru prima dată mama, tata și surioara, iar reacția lui este senzațională.

Citește și: Dispariție învăluită în mister. Un tată își caută cu disperare fiul: ”N-are acte, nu are telefon...”

Inițial este surprins de ce aude, apoi zâmbește și râde fericit, după cum se vede în clipul publicat de Fox News .  

Ce este sindromul Pendred

Sindromul Pendred este o boală care există încă de la naștere și se caracterizează prin pacienții afectați care suferă de pierderea auzului.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sindromul Pendred este de obicei moștenit, astfel încât persoanele afectate au avut condiție de la naștere. Este o tulburare a auzului și reprezintă aproximativ cinci la sută din toate deficiențele de auz moștenite.

Citește și: Profesoară, înjunghiată mortal în timpul orei de un elev. VIDEO

Sindromul Pendred apare cu o frecvență care variază în funcție de regiune. De exemplu, boala este mult mai frecventă în Marea Britanie decât în ​​țările scandinave.

În Germania, frecvența este, de asemenea, relativ scăzută.

Între patru și zece la sută dintre pacienții copii care sunt surzi de la naștere au sindromul Pendred. Boala a fost descrisă pentru prima dată de medicul Pendred și și-a primit numele cu referire la el.

Practic, sindromul se caracterizează printr-o lipsă a așa-numitei tirooperoxidazei. Aceasta este o enzimă specifică care joacă un rol important în metabolismul iod în glanda tiroidă.

Citește și: Ce a descoperit o femeie într-o casă scoasă la vânzare după moartea proprietarei. "Am încremenit când am deschis cutiile secrete"

Motivul dezvoltării sindromului Pendred este o tulburare genetică, mai precis o mutație asupra unei gene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI