Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Ce spune NASA despre "mumiile extraterestre" din Mexic

Un eveniment bizar a avut zilele trecute în Congresul mexican: un cercetător al fenomenului OZN a prezentat parlamentarilor mexicani două "cadavre non-umane" descoperite în minele din Peru, despre care se presupune că au o vechime de peste 1000 de ani. Știrea și imaginile din plenul Parlamentului mexican au făcut înconjurul planetei, iar jurnaliștii au cerut o reacție oficială din partea NASA.

Sorin Negru,

NASA, reacție despre "mumiile extraterestre" prezentate în Parlamentul din Mexic 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oficialii organizației spațiale americane NASA s-au reunit joi pentru a prezenta noul raport despre fenomenul OZN- sau fenomene anormale neidentificate (UAP), așa cum le numește agenția.

Detalii despre această conferință de presă aici.

Jurnaliștii de la BBC i-au întrebat pe cei de la NASA cu privire la rapoartele „senzaționale” despre cadavrele non-umane care prezentate în Mexic și ce importanță le acordă agenția.

Ufologul mexican Jaime Maussan a prezentat marți în  Congresul mexican  două „mumii extraterestre” și a declarat de la prezidiu: „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”.

"Mumii extraterestre", prezentate în Parlamentul din Mexic

[Sursa foto: Twitter]

"Mumii extraterestre" vechi de 1000 de ani

Corpurile prezentate în congresul mexican au trei degete pe fiecare mână și sunt absolut minuscule, ceea ce îi determină pe mulți – inclusiv pe savantul și jurnalistul mexican Jaime Maussan – să creadă că sunt rămășițe non-umane. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu toate acestea, există și un număr mare de sceptici.

Ryan Graves, un fost pilot al Marinei SUA care a participat la audierea NASA pentru a-și prezenta propriile experiențe cu privire la UAP, a declarat: „Demonstrația de ieri a fost un mare pas înapoi în această problemă.

Sunt profund dezamăgit de această cascadorie nefondată.”

Reacția oficială a NASA la "expoziția SF" din Congresul mexican

David Spergel – președintele studiului UAP – a declarat că a văzut rapoarte online despre specimenele prezentate în Mexic, despre care s-a spus că ar avea aproximativ 1.000 de ani și au fost conservate în minele de alge din Peru, dar nu are informații complete.

El a spus: „Unul dintre principalele lucruri pe care încercăm să le facem astăzi aici [prin raportul UAP] este să mutăm conjectura și conspirația către știință și minte, iar asta o faci doar cu date.”

„Nu știm natura acelor mostre”, a precizat el.

Spergel a îndemnat guvernul mexican să pună mostrele de specimene la dispoziția întregii comunități științifice internaționale, astfel încât acestea să poată fi examinate și adevărul determinat.

Dan Evans, care este administrator asociat adjunct adjunct pentru cercetare la NASA, a subliniat angajamentul NASA de a trece dincolo de teoriile conspirației și speculațiile la o rigoare rigoare științifică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI